Zpět

Tančírna ve Stromovce – swing a electro-swing pod širým nebem



První letní tančírna na čerstvém vzduchu, za tichého šumění stromů, zahalená světlem lampiónů a prvorepublikových kandelábrů. Kouzelnější už to být nemůže! Plujte s námi v pátek 27. června Stromovkou v rytmech swingu a electro-swingu.  

Tančírnou z dílny Electro Swing Bohemia vás provede německé DJské duo The Carlson Two. Fešní dlouháni z Berlína se dali dohromady při jedné nekonečné party v roce 2008. Proslavili se zejména 6hodinovým Evolution Mixem mapujícím 80 let vývoje swingové hudby. The Carlson Two umně kombinují tradiční swingové melodie s hip-hopem, dubstepem a housem. A na čerstvém vzduchu jim to bude určitě hrát ještě líp než v klubech.

Samozřejmě nesmí chybět ani hlavní pilíře Electro Swing Bohemia Swing Thing & Papa Django. Špičkoví performeři, precizní selektoři a zřejmě nejvyhledávanější swingoví a electro-swingoví DJs v našich končinách. Kromě českých a slovenských klubů hráli také v Německu, Rakousku, Polsku, Francii, USA, Mexiku a na Maltě. Každé jejich vystoupení je kombinací pečlivě vybraných tracků a nezměrného množství energie.

Magické prostředí a skvělá hudba však nejsou jediné, co vás čeká. Úvod večera bude patřit hodinovému tanečnímu workshopu v podání Cream Swing. Zázemí stylové zahradní restaurace se postará o váš dokonalý komfort. Nabídne grilované pochoutky, přesladké palačinky, osvěžující domácí limonády a zmrzlinové potěšení.

Tiskárna na Vzduchu, Stromovka, Praha

27. 6. 2014 | 20:00

Web události: www.facebook.com/events/564128380371960

Předprodej/rezervace lístků: www.smsticket.cz/vstupenky/2556-tancirna-stromovka.aspx

Připravila: mia/ Tančírna

Poslední komentáře