Zpět

The Asteroids Galaxy Tour zavítají do Lucerna Music Baru s novou deskou



The Asteroids Galaxy Tour oznamují nové album a komorní klubové turnéPrvní skladba je už k slyšení a album je možné předobjednat na webových stránkách kapely!

The Asteroids Galaxy Tour letos vydají nové album! Kodaňská skupina vytvořená kolem zpěváčky Mette Lindbergové a producenta Larse Iversena dnes oznámila, že jejich třetí album ponese název  ‘Bring Us Together’ a vyjde 15.září. V říjnu a listopadu se kapela vydá na turné po klubech v Evropě a USA.

Při předobjednání albové novinky fanoušci získají zdarma download skladby ‘Bring Us Together’. 

Písničku ‘Bring Us Together’ je možné streamovat na SoundCloud zde:

http://bit.ly/SHtfIm

Bring US Together bude již třetí album popové kapely The Asteroid Galaxy Tour a první, které vychází na jejich vlastním labelu Hot Bus Records. Kapela ho sama nahrála a produkovala ve svém kodaňském studiu. The Asteroids Galaxy Tour vznikli v roce 2007 a hráli jako předkapela Amy Winehouse na jejím kodaňském koncertu poté, co její management slyšel jejich demonahrávky. Vystupovali mimo jiné i před Katy Perry.

The Asteroids Galaxy Tour vyrazí na podzim také na turné, při kterém 4.listopadu zahrají také v pražském Lucerna Music Baru. Klub bude otevřen od 20.00.

Vstupenky za 350,- Kč + poplatky budou v předprodeji od 13.června v sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim, GoOut.cz, na webu www.musicbar.cz. Na pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu za 430,- Kč.

Více info:

www.theasteroidsgalaxytour.com

www.facebook.com/theasteroidsgalaxytour

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Připravila: mia/ LMB

Poslední komentáře