Zpět

Toni Glide na Ministry of Sound 30.3.



Český zvuk konečně přetéká obzory domovské kotliny. Masivní houseové beaty jako z Miami, holandskou vlnou inspirované synťáky a jižanským tepem tažený drive. Špičce světové taneční hudby snad už nic zásadního nechybí. Vždy je ale třeba mířit ještě dál a překonávat stanovené limity.

Přidejte k výše zmíněnému české srdce a preciznost a zahlédnete nový horizont, směr, kterým se vydal Toni Glide. Takový cíl vyžaduje pořádnou dávku motivace. „Od malička jsem miloval hudbu a vždycky jsem snil o tom, že jednou budu ta hvězda, kterou všichni budou zbožňovat. Ten sen mám stále před očima každou vteřinu. Chci, aby moji hudbu milovaly miliony lidí. Chci, aby moje skladby dodaly každému aspoň kapku energie. Chci, aby po mě v životě zůstalo něco velkolepého. Chci vzít všechny své nápady a udělat největší hit na světě,“ potvrzuje Toni.

První seriózní angažmá si vydobyl v roce 2007 vlastní studentskou párty Spicyparty v pražském klubu El Mágico, zanedlouho největší studentskou taneční párty v České republice s oficiální podporou od festivalu Summer of Love. Následovaly rezidentury v zásadních pražských klubech své doby – Celnice, Mecca a Duplex. V roce 2008 byl vybrán jako jeden z rezidentů jediného tanečního pořadu rádia Evropa 2 Dance Exxtravaganza. Jak ale sám komentuje: „Evropa 2 pro mě byla hlavně zajímavá zkušenost. Poznal jsem blíž, jak takové větší radio funguje jak po technické, tak i po organizační stránce. Za velký úspěch to rozhodně nepovažuju. Je to úplné nic proti tomu, co bych chtěl jednou dokázat.“

 

 

Podstatnější než skvělý DJing, který je nutností, je pro osobitost vlastní hudební produkce. Toni Glide věnuje formování svého zvuku náležitou pozornost, a tak už jeho první remix, vydaný u věhlasných Kontor Records, vyšplhal i s celým EP ‚DJ Neo – Just Another Crack‘ na 8. místo prodejního žebříčku progressive house na Juno.co.uk.

V současnosti držte Tonimu palce v remixové soutěži skladby ‚What Happens In Vegas‘ od Chuckieho a Gregora Salta pod novým autorským projektem Hyperbella s větším přesahem od čistě progresivního až po uplift house.

 

JUST ANOTHER CRACK FEAT. MARTINA BALOGOVA - Toni Glide Club Remix

http://www.beatport.com/track/just-another-crack-feat-martina-balogova-toni-glide-club-remix/2006604

Na premiéru Toniho nových skladeb se můžete těšit už 30.3. na Ministry of Sound v Atelier Clubu.

www.ministryofsound.cz

 

Připravil: Jakub Hrebeňár

Poslední komentáře