Zpět

Trancefusion bude mít svou mobilní aplikaci



Všichni fanoušci se již určitě nemohou dočkat jarní Trancefusion, kde se na dvou hlavních pódiích představí šestnáct zvučných jmen, dvě šarmantní zpěvačky, úchvatné efekty a tématické vizualizace. A to ještě není všechno, Trancefusion tým si pro Vás letos přichystal opravdu vychytanou novinku v podobě mobilní aplikace, která nabídne spoustu užitečných informací a také i něco navíc.

TRANCEFUSION – OCEAN OF LOVE

 

 

Sobota 13. 4. 2013, 19:15 otevření paláce, 20:00 start programu, 06:00 konec

Průmyslový Palác (všechna křídla), areál Výstaviště Holešovice, Praha 7

 

DJs: ATB, Richard Durand, John O’Callaghan, Orjan Nilsen, Simon Patterson , Shogun, Menno de Jong, Talla 2XLC, Omnia, A.S.Y.S., Heatbeat, Organ Donors, Andrew Rayel, Josh Gallahan, Dave Schiemann, Nifra, Thomas Coastline, Re-Order, Spark7, N-Rico, Dusk, Niclas

Hosté: Sarah Howells, Julie Thompson - LIVE

 

V záložce info se dozvíte detailní informace k akci, nebude chybět přehledná mapa celého areálu, stejně tak jako přímé propojení s Google Maps.

V sekci Line  - up budete kromě přehledu o časovém rozvržení celé akce mít také možnost vybrat si své oblíbené Dje, které nechcete ten večer propásnout. Aplikace Vás vždy před nastoupením Vašich favoritů upozorní a už se Vám nestane, že byste nestihli začátek jejich setu.

V průběhu celé akce budete mít jedinečnou příležitost být ještě větší součástí celé party a ovlivňovat její průběh. Při setech jednotlivých djs budete moci hodnotit jejich výkony přímo v reálném čase a zároveň můžete virtuálně sledovat, jaká atmosféra panuje na ostatních stageích.

V neposlední řadě budou moci uživatelé aplikace využít různých benefitů, které pro ně budou připraveny. Aplikace bude podporovat operační systémy iOS 5.0+, Android 2.2+ a datum jejího zveřejnění zatím ještě není známé, proto sledujte naše webové stránky, Facebook a událost Trancefusion – Ocean of Love. Aplikace bude spuštěna zhruba začátkem dubna!

 

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz  nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstup pouze od 18ti let.

 

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 23. 8. 2012.

Klasická vstupenka – první vlna 500 ks za 850 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 890 Kč, 990 Kč, 1090 Kč a 1190 Kč na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 1690 Kč, dále pak 1890 Kč, 1990 Kč, 2090 Kč a 2190 Kč.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 2690 Kč, dále pak 2890 Kč, 3090 Kč, 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion  nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.

 

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

Připravila: mia/ BTL Agency

 

Poslední komentáře