Zpět

Trancefusion - Ocean of love se blíží!



Již za 6 týdnů se uskuteční v Praze dlouho očekávaná akce Trancefusion s řadou světových hvězd taneční scény! Přinášíme vám horké novinky, které se této akce týkají.  

BTL Agency uvádí :

 

TRANCEFUSION – OCEAN OF LOVE

 

 

Sobota 13. 4. 2013, 19:15 otevření paláce, 20:00 start programu, 06:00 konec

Průmyslový Palác (všechna křídla), areál Výstaviště Holešovice, Praha 7

 

DJs: ATB, Richard Durand, John O’Callaghan, Orjan Nilsen, Simon Patterson , Shogun, Menno de Jong, Talla 2XLC, Omnia, A.S.Y.S., Heatbeat, Organ Donors, Andrew Rayel, Josh Gallahan, Dave Schiemann, Nifra, Thomas Coastline, Re-Order, Spark7, N-Rico, Dusk, Niclas

Hosté: Sarah Howells, Julie Thompson - LIVE

OZNÁMENÍ CZ/SK STAGE:

Stejně jako na všech edicích vyroste ve foyer Průmyslového Paláce komornější stage, která tentokrát bude patřit českým a slovenským trance DJs. A kdo si zahraje na této stage?

NIFRA, THOMAS COASTLINE, RE-ORDER, SPARK7, N-RICO, DUSK a NICLAS

 

ROZDĚLENÍ JEDNOTLIVÝCH HLAVNÍCH STAGE:

Tato edice nese název „OCEAN OF LOVE“ a dvě hlavní stage vyrostou v Pravém křídle a ve Střední hale. Obě stage ale budou mít úplně jiné hudební pojetí. Právě stage ve Střední hale by měla být lákadlem pro milovníky svižnějšího BPM a tvrdšího stylu. Stage v Pravém křídle by měla být určitým protipólem. A jak budou jednotlivé hlavní stage vypadat?

V Pravém křídle bude umístěna HEAVEN STAGE, která se ponese na vlnách té pravé nebeské lásky. Tomu budou odpovídat dekorace, jednotlivé performance i celková stavba této stage.

Ve Střední hale bude naopak vybudována HELL STAGE! Stage bude umístěna uprostřed haly a bude přístupná ze všech stran. I zde by měly dekorace a celkové pojetí odpovídat názvu HELL.

Již v nejbližší době přineseme 3D vizualizace obou stage.

 

TRITONAL NAHRADÍ ORJAN NILSEN:

S velkým politováním oznamujeme, že Tritonal nemohou vystoupit z důvodu nepříznivého časového harmonogramu v sobotu 13.4. 2013 na party Trancefusion v Praze. Omlouváme se všem jejich věrným fanouškům, kteří se na ně na tomto eventu těšili a momentálně již usilovně pracujeme na stanovení náhradního termínu. 
Zároveň jsme se okamžitě snažili na vzniklou situaci adekvátně reagovat a sehnali jsme pro fanoušky Trancefusion náhradu v podobě světové hvězdy, která je právěm považovaná za jednoho z nejlepších trance producentů současnosti! - ORJAN NILSEN!

 

Hell stage zároveň posílí Dave Schiemann!

 

HYMNA TRANCEFUSION:

Stejně jako vloni se i letos ujal úkolu složení oficiální hymny Trancefusion jeden z headlinerů akce Richard Durand. Tentokrát nese jméno „DESTINATION PRAGUE“

 

CESTOVNÍ POUKÁZKY ČD:

Ten, kdo je majitelem vstupenky na Trancefusion zakoupené v síti Ticketstream, má možnost si zakoupit zpáteční kupon Českých Drah odkudkoliv z ČR do Prahy a zpět za neuvěřitelných 300,- Kč celkem. Kupon lze zakoupit v síti Ticketstream na adrese www.ticketstream.cz/trancefusion

 

WARM UP PARTIES:

Dne 22.3.2013 bude hostit jednu z oficiálních warm up parties plzeňský klub Pantheon. A sestava pro tuto akci bude skvostná: holandský producent Richard Durand, kterého doprovodí české hvězdy Thomas Coastline, Michael C a Daniel Čechtický. Vstupné bude činit symbolických 80,- Kč a majitelé již zakoupených vstupenek na Trancefusion Ocean of Love budou mít vstup zdarma!

Dne 8.3.2013 se bude konat oficiální warm up party v klubu Posilovna v Mnichově Hradišti za účasti DJs Thomas Coastline, Martin Gredner a Štepo.

 

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz  nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstup pouze od 18ti let.

 

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 23. 8. 2012.

Klasická vstupenka – první vlna 500 ks za 850 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 890 Kč, 990 Kč, 1090 Kč a 1190 Kč na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 1690 Kč, dále pak 1890 Kč, 1990 Kč, 2090 Kč a 2190 Kč.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 2690 Kč, dále pak 2890 Kč, 3090 Kč, 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion  nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.

 

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 Připravila: mia/ BTL Agency

Poslední komentáře