Zpět

Transmission se blíží!



Transmission se měla původně konat v listopadu, ale na ten samý víkend připadlo finále Davis Cupu (mimochodem pro nás mimořádně úspěšné!), takže původní termín této tranceové akce bylo nutné posunout. A její termín se již blíží - bude se konat 19. ledna!

TRANSMISSION ZÁKLADNÍ VSTUPENKA

Majitelé základních vstupenek mají přístup na plochu, přilehlé tribuny v prvním patře, a volný pohyb na chodbách v prvním patře. Vstup do O2 areny je umožněn několika vstupními koridory na severní straně.

Do 31. 12. 2012: 1 250 Kč

Do 18. 1. 2013: 1 350 Kč

19. 1. 2013: 1 390 Kč

 

Vstupenky sítě SAZKA TICKET lze zakoupit u jakéhokoliv on-line terminálu ve sběrnách společnosti SAZKA, tj. na více než 6 500 prodejních místech v ČR. Terminály jsou umístěny na pobočkách České pošty, prodejnách tabáku a tisku, čerpacích stanicích, hypermarketech, atd. Více informací a rezervace na www.sazkaticket.cz Vstupenky lze také zakoupit v síti Ticketportal

HOT PEPPERS VIP LOUNGE TICKET 

2.900 Kč

Hot Peppers VIP Lounge Ticket vám umožňuje vstup na luxusní VIP terasu s omezenou kapacitou. Terasa je vybudována na hlavní taneční ploše O2 areny, a nabízí bary s širokým sortimentem nápojů, a také skvělý výhled na Transmission show. Hot Peppers VIP Lounge Ticket obsahuje neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů (kromě Red Bullu) a opravňuje ke vstupu na hlavní taneční plochu a přilehlé tribuny. Pro majitele těchto vstupenek bude připraven welcome drink a finger food. Pro vstup do O2 areny použijte vchod č. 1 na severní straně.

 

Transmission GOLDEN TICKET

4.650 Kč

Transmission Golden Ticket nabízí možnost využít maximálního pohodlí luxusního klubového patra O2 areny, jež kromě několika barů či šatny zdarma, nabízí bohatý catering po celou dobu akce zdarma. S Golden vstupenkou je umožněn vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy. Pro majitele těchto vstupenek je vyhrazen vchod č. 10. Prodej probíhá na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin.

Připravila: mia/ United Music

Poslední komentáře