Zpět

Ubalte si to s Krafty Kuts, Ed Solo a Nu:Tone!



Legendární značka cigaretových papírků Smoking vám přináší jedinečnou soutěž - Mistrovství ČR v balení cigaret - Smoking Fast Fingers. Soutěž bude mít zastávku v Ostravě (Marley), Brně (Fléda) a v Praze (Roxy). Každou noc vyšperkují domácí DJové a zahraniční hvězdy. Minimálně dvouhodinové sety rozbalí Krafty Kuts, Ed Solo a Nu:Tone.  

SMOKING FAST FINGERS – Mistrovství ČR v balení cigaret
23.11. 2013 – Ostrava, klub Marley (Krafty Kuts)
06.12. 2013 – Brno, Fléda (Ed Solo)
20.12. 2013 – Praha, Roxy (Nu:Tone)
www.facebook.com/smokingfastfingers
www.fastfingers.cz
www.smsticket.cz

Soutěž

Smoking Fast Fingers je soutěž o nejrychlejšího baliče cigaret, do které se může přihlásit libovolný uživatel nebo uživatelka cigaretových papírků, starší 18 let. Hlavní výherce si to pak ubalí přímo na Jamajce! Přihlášku a kompletní pravidla najdete na www.fastfingers.cz

https://vimeo.com/78545018


Smoking Fast Fingers v Ostravě, 23.11.2013, Marley

První zastávku Smoking Fast Fingers završí král breaků z Brightonu – Krafty Kuts (UK). I když do poslední chvíle nevíte, čím vás zlomí v pase, vždycky můžete čekat nějaký hudební klenot s datem výroby mezi rokem 1980 a dneškem. Jeho znalosti a djská zručnost jsou opravdu obdivuhodné. Ať už je to funk, soul, jazz, elektro, hiphop, vždycky to dokáže přetavit v maximálně zábavné a svižné sety. Tentokrát vedle něj nebudou stát Fatboy Slim, Prodigy ani Rolling Stones, ale všichni, kdo se přijdou bavit na první kolo soutěže do ostravského klubu Marley.
https://soundcloud.com/kraftykuts/krafty-kuts-summer-festival

Smoking Fast Fingers v Brně, 6.12.2013, Fléda
Během sedmihodinového programu vystoupí pět djů, kterým bude vládnout matador lámaných beatů ED SOLO z líhně hudebních šikulů britského labelu Finger Lickin‘ Records. Kvalitní drum 'n' bass, breaky nebo dubstep v až neskutečné kadenci – základní přednosti tohoto dje a producenta, kterého můžete často vídat a slyšet po boku kolegů jako Krafty Kuts nebo Deekline. V každém případě hudba, která vás rozhodně bude motivovat balit hodně rychle. Vedle ED SOLA se postaví DJ Aka a N’Zym, kterého si mnozí pamatují z desetihodinového setu na letošním festivalu Mácháč ve Smoking Roll Zone.
Ed Solo Live on Arcadia Stage  / http://youtu.be/_HZiF7IkY-8


Smoking Fast Fingers v Praze, 20.12.2013, Roxy
Finále soutěže se vrátí do prostor, které nemusíme nikomu představovat. Pomalu by se dalo to samé říct také o headlinerovi večera. Z labelu Hospital Records si do Prahy odskočí britský drum and bassový producent a dj Nu:Tone, který je zároveň polovinou dua Nu:Logic, kde ho doplňuje kolega Logistics.
Hospital Mix 3 - Mixed By Nu:Tone / http://www.youtube.com/watch?v=Zji2L6L53lo

Vstupenky na všechny tři akce je možné zakoupit v předprodeji smsticket.cz a přímo na místě v klubu. Start je vždy ve 21:00.

Připravila: mia/ Live 61

Poslední komentáře