Zpět

Ultrasonic v Brně!



Revisův nový rezidentní event Ultrasonic, který vznikl v pražském Tousteru a nově se přesouvá do legendární pražské Radosti FX, přivítal již třeba německou krásku Kerstin Eden a spousty dalších zajímavých hostů, začíná svou Tour po českých, ale i slovenských klubech. Jako první navštíví brněnské Perpetuum a rovnou s sebou přiveze jednu z legend české techno scény - Kaisesozeho!

Touster Production presents

ULTRASONIC Tour 

Perpetuum
Rooseveltova 9
Brno

KAISERSOZE
REVIS (Ultrasonic/Touster Production)
ADAM CLOUD (Techno Animals/Touster Production)
TOKÁTKO (Touster Production)
CARL W (Dirty Trip)
NKYP (Creative)


Ten hraje už roku 1995, kdy začínal v olomouckém S-klubu. Od té doby se vypracoval v obdivovaného umělce české taneční scény, který vystoupil na všech velkých akcích od Citadely, Mácháče, Summer Of Love, Cosmic Tripu, Apokalypsy až po Creamfields. Věnuje se technu ve všech podobách, zakládá si na precizním mixingu a promyšlených skladeb v setu. Pro příznivce inteligentního techna je jeho set vždy jasná volba.

Chybět rozhodně nebude ani rezident Ultrasonicu Revis.
Ten se postupně vypracoval do pozice jednoho z nejuznávanějších DJů u nás. Dostává pravidelně bookingy na přední večírky do nejvyhlášenějších klubů, kde máte možnost vidět a slyšet jeho vášeň pro hudbu. Kromě toho se také usilovně věnuje svým promotérským dětem - eventům Impress a Ultrasonic.
Prvně jmenovaná akce vznila v roce 2007 a Revis se postaral o její přímočarý růst a postupně z ní udělal kvalitní značku, která už do Česka přitáhla třeba Gavyna Mytchela z londýnského Ministry Of Sound, Koena Groenevelda ve spolupráci s mejdanem Luxury či Marcuse Schossowa.
Ultrasonic vznikl v Tousteru a kromě české špičky si zde zahrála třeba již zmiňovaná německá Kerstin Eden. 

Chybět pak nebude jeho dobrý kamarád a kolega z branže Adam Cloud, který se stará o úspěšnou klubovku Techno Animals, kde naposledy zahrál Luigi Madonna. Dále se představí Tokátko - jedna z nejvýraznějších postav Touster Crew a Nkyp - rezident pražské párty Creative. Domácí scénu bude reprezentovat Carl W.
Ten se nedávno vrátil od digitálních technologií zpět ke gramofonům a vinylům, díky kterým dostává jeho set ten správný undergroundový feeling a vyniká tak temné a hutné techno, které hraje. Je rezident akce Dirty Trip a kromě toho se hudbě věnuje i jinak - je redakor internetového magazínu rave.cz, kde upozorňuje na nová a zajímavá alba, přináší reporty ze zajímavých akcí nebo rozhovory s DJs.

Časový Line - Up:

22:00 - 23:30 NKYP
23:30 - 00:30 TOKÁTKO
00:30 - 01:30 ADAM CLOUD
01:30 - 02:30 REVIS
02:30 - 04:00 KAISERSOZE
04:00 - 05:00 CARL W

Vstup: 50 Kč

Více info na:
www.facebook.com/ultrasonicdanceevent

www.facebook.com/TousterProduction

www.facebook.com/perpetuumklub

Připravila: mia/ Ultrasonic

Poslední komentáře