Zpět

Undercover Games se blíží: těšte se na muziku, hazard, mladý výtvarníky



Tajuplný mejdan Undercover Games od Jägermeisteru, který se koná už tento pátek 30. 1. na zatím neznámém místě v cetru Prahy, nabídne téměř 30 interpretů několika hudebních žánrů. K tomu organizátoři slibují atraktivní doprovodný program, v němž si přijdou na své fanoušci hazardu a výtvarného umění.

Pořadatelé druhého vydání Undercover Games jsou tajemnější než hrad v Karpatech. Indicie o line upu, místě a programu dávkují skrz indicie na sociální síti snapchat a spoty na vybraných rádiích.

Zrekapitulejme si, co je už zřejmé: mejdan se bude konat v secesní budově v centru Prahy na místě, kde se nic podobného běžně neděje. Na programu je 27 interpretů různých žánrů, všichni jsou naprosté špičky. Kapacita je přísně omezena a už zbývá jen několik desítek lístků. Koupit se dají pouze přes smsticket.cz.

To je docela slušná porce informací, která by neměla nikoho nechat v pátek večer doma. Pokud ještě váháte, podívejte se na fotky z prvních Undercover Games v Martinickém paláci na Hradčanském náměstí u Pražského hradu.

Snapchat stahuj a další detaily hledej na www.undercovergames.cz

 

 

Poslední komentáře