Zpět

URBAN ZONE na Votvíráku láká na bubenické a DJ workshopy i na známá DJ esa



URBAN ZONE, kterou mohou zájemci navštívit 13. a 14. června v rámci Votvíráku, bude letos ve znamení inspirace. Proměnit se v bubeníka, vyzkoušet si na vlastní kůži práci DJ a rozvlnit tělo v rytmu street dance bude možné v několika tematických workshopech.

Během akce se návštěvníci mohou zapojit do soutěží, které slibují nejen spoustu zábavy, ale i lákavé výhry. Před nabitým večerem poskytne prostor pro relaxaci speciální chill-out zóna. Oba večery na URBAN ZONE mohou návštěvníci protančit v rytmu setů známých DJ.

Páteční akci zahájí v 14.00 bubenický workshop pod vedením Barrel Battery. Návštěvníci se budou moci stát součástí vystoupení a vytvořit tak jedinečný orchestr, nebo se jednoduše nechat unášet rytmem bubnů. Oba dny v 16 hodin odstartuje workshop DJ Ghonzalese, pod jehož vedením si zájemci vyzkouší práci s mixážním pultem, na kterém si budou moci namíchat vlastní song.

Program pátečního večera zahájí ve 21 hodin ostřílená DJ dvojice Kerob&Kedar, kterou mnozí znají jako členy kapely Sci*Fi*Psi. Návštěvníkům naservírují hudební mash-up všech stylů a žánrů. Od půlnoci bude podium patřit groovy setům multižánrového DJ LPD.

Sobota se na URBAN ZONE odehraje ve znamení tance. Od 14.00 se otevře street dance workshop pod vedením taneční skupiny Art Edition, kteří všechny účastníky nabijí pořádnou dávkou energie.

Sobotním večerem účastníky provede oblíbený pražský DJ Finidy, kterého o půlnoci vystřídá zkušený a věčně usměvavý houseový mazák DJ Texx.

URBAN ZONE můžete navštívit i na festivalech Benátská noc, Vizovické trnkobraní, Let it roll a Masters of Rock. Více informací o těchto akcích naleznete na www.objevtevicemuziky.cz.

Připravila: mia/ Urban zone

 

Poslední komentáře