Zpět

V Hradci Králové proběhne taneční festival AIR se vstupem zdarma



Myšlenka tanečního festivalu zdarma, která se zrodila loni v Hradci Králové, bude mít své pokračování i letos. Festivalpark v Hradci Králové, který pojme až 50.000 návštěvníků, bude ve dnech 15. a 16. srpna 2014 dějištěm prvního ročníku tanečního festivalu s názvem AIR. Návštěvníkům nabídne kromě hlavní stage, kde vystoupí zahraniční headlineři, také šest hudebně tematických hangárů a další tři venkovní scény. Součástí moderního areálu bude také zábavní park, který již moc dobře znají návštěvníci např. Hip Hop Kempu nebo Rock for People.

AIR Festival 2014
15. – 16. srpen 2014
Hradec Králové, Festivalpark
vstup zdarma
www.airfestival.cz
www.eventim.cz
www.facebook.com/festivalair

„I přes velký úspěch loňského festivalu SUN, který naše agentura Festivalpark Production pořádala, jsme se vzhledem k dlouhodobým komunikačním nesrovnalostem a časovému vytížení spolupracující agentury rozhodli tuto spolupráci ukončit. Festival AIR není jen nový název, na letošním ročníku pracuje podstatně větší a profesionálnější tým. Snažíme se celou akci lépe připravit a vyvarovat nedostatků z minulého roku, takže se máte na co těšit,“ tvrdí ředitel Festivalparku Radek Maliník.

Připravte se na osobnosti světové EDM, které hýbou současnou scénou a patří k hlavním hvězdám nejnavštěvovanějších festivalů planety!

„Cílem je festivalový organismus tvořený desetitisíci návštěvníky, díky kterým je možné realizovat i na první pohled nereálné nápady, jakým se festival bez vstupného může zdát. My naopak věříme, že je možné vytvořit největší komunitní festival příznivců taneční hudby v ČR, možná i ve stření Evropě,“ dodává Radek Maliník.

Festivalpark nabídne návštěvníkům veškerý servis, včetně stanového městečka. Od 4.4.2014 budou v předprodejní síti Eventim k zakoupení vstupenky do kempu a VIP vstupenky, které majitelům garantují např. vstup na zastřešené luxusní VIP terasy s vlastními bary a sezením, které jsou umístěné přímo u pódia hlavní stage.

Kompletní kategorie vstupenek a jejich popis budou zveřejněny brzy.
Nadále však platí, že vstup pro návštěvníky je ZDARMA.

Připravila: mia/ Live61

Poslední komentáře