Zpět

V Matrixu zahraje brněnský dnb DJ X.morph



Energická kvalitně podaná muzika ze čtyř gramofonů a dvou mixů? Jasně, že váháš, v pátek 10. srpna v pražském Matrix klubu jí uslyšíš víc než dost.", říkají djs z Caik crew, kteří připravili již sedmé vydání této vyjímečné drum and bass párty.

SIXTA KILLAZ INDA JUNGLE
Pátek 10. 8. 2012 21:00
Matrix club Praha, Tachovské nám. 7

Jungle DNB série běží i přes léto. Během prázdninových dnů, které jsou v plném proudu, pokračuje sedmičkou mejdan Sixta Killaz in da Jungle v zajetém stylu prezentace zlámaností všeho druhu, tak trochu jinak.

Tento pátek za námi přijede přísný brněnský Dj X.morph, jeden z technicky
nejzdatnějších djů, které může naše dnb scéna nabídnout. X.Morph se začal DJingu vážněji věnovat kolem roku 1999/2000 a od té doby si vydobil postavení jednoho z nejuznávanějších a technicky nejzdatnějších DJů, které může naše dnb scéna nabídnout. Jeho DJské sety jsou velmi svižné, zábavné, zvukově propracované a vyvážené. Svými dlouhými a přesnými mixy si dokáže téměř okamžitě podmanit publikum, a nejen u tohoto stylu. X.Morph má stejně tak dobrý cit i pro breakbeat, zde je o něm bez ostychu možné říci, že tak progresivně jako on, v ČR breakbeat nikdo nepodává. Díky svým schopnostem se již roce 2003 stal vítězem slovenské soutěže o nejlepšího drumandbass dje "Jim Beam Wanted d'n'b DJ 2003". Od té doby zahrál snad na všech větších openairech (Let It Roll, Hradhouse, Creamfields, .) a ve většině klubů v rámci ČR, ale i Slovenska. Je členem a zakladatelem brněnského sdružení Redrum a rezidentem party Stepslet a Free DNB Mondays v brněnském klubu Fléda. V roce 2011 tak již dlouho patří mezi úplnou českou
DJskou špičku.

S X.morphem dorazí vždy dobře naladění Soundpolis z Tábora. Line up doplní borci z Caik Kru, dj Tons a dj Emeka, se kterými vystoupí jejich host Mc Brejchus. Na akci Sixta Killaz in da Jungle "zásek v jedné rovině nehrozí", říká organizátor dj Tons, bude to jízda v pravém slova smyslu, střídání více žánrů drum and bassu a rychlé mixy ze čtyř gramofonů a dvou mixážních pultů.

Tak jak je na Sixta Killaz in da Jungle zvykem, bavit se budete až do rána. Do Matrixu můžete zavítat již ve 21.00, vstupné bude zdarma až do 23.00, odkdy se začne vybírat pohodových 60 Kč. A o půlnoci nás čeká zábavná akce s energy drinky Semtex, kde se budete moci pobavit a něco vyhrát.

Matrix club najdete na adrese Tachovské nám. 7, hned u vyústění Karlínského
tunelu na Žižkově, info na www.matrixclub.cz a na http://www.facebook.com/events/221819594607599/


Line up:
21.00 - 22.30 Tons b2b Emeka
22.30 - 00.00 Johny Player b2b Majkl
00.00 - 01.30 X.morph
01.30 - 02.15 Chihury
02.15 - ??.?? Caik b2b Soundpolis
+ MC Brejchus

Připravila: mia/ Matrix

Poslední komentáře