Zpět

V sobotu 18. 5. bude ROXY patřit party JAMMIN



Necelé dva měsíce po skvělém mejdanu se Silicone Soul, který proběhl v rámci klubovky House Elements, se do ROXY vrací dva z rezidentů této noci DJs Biodan a Tazz, aby to v sobotu 18. května v ROXY rozjeli společně se svými hosty na party Jammin.

Roxy promotion presents

JAMMIN" @ ROXY

DJs: Biodan (Roxy Prague / House Elements) feat. Bongoman Rafael & live saxophone by Filip Markes (Yannick|Markes Project), Tazz (Roxy Prague / House Elements), Alek X (CH / GeneticZ)

VJ: Zephid

Termín: 18. 5.

Start: 22:00

Do 23:00 vstup ZDARMA, poté 100 czk

Protřelí party harcovníci, kteří se za mixážním pultem pohybují více než deset let, si pozvali Bongomana Rafaela, saxofonistu Filipa Markese z Yannick/Markes Project, kteří zahrají společně s Biodanem, a švýcarského DJe Aleka X, takže se kromě prvotřídní house music můžeme těšit také na zajímavé propojení s živými nástroji, což ostatně naznačuje i název samotné party.

Jak Biodan, který naposledy v ROXY exceloval na party s bristkým DJským velikánem Sashou, tak Tazz už mnohokrát prokázali, že umí rozjet v ROXY mejdan až na krev. Společných vystoupení mají za sebou opravdu mnoho, takže hudebně i atmosféricky vychytaná noc nesoucí se na vlnách house, techhouse a progressive house je zaručena. Zvlášť pak když se k prvnímu jmenovanému připojí perkusionistický mág Bongoman Rafael a saxofonista Filip Markes, jejichž instrumentální výkony dodají celé party další náboj.

O rozjezd noci se postará švýcarský DJ žijící v Praze Alek X. Alek vyrostl ve francouzské části Švýcarska a s hudbou začal koketovat v Lausanne na hudební konzervatoři, kde se učil na housle. Později ho začaly více přitahovat syntezátory a modernější muzika. Než se dostal k elektronické scéně a DJingu, tak si prošel různými kapelami, kde si vyzkoušel posty bubeníka, zpěváka i klávesisty. Od roku 2010 žije v Praze a od roku 2012 kope za agenturu GeneticZ, která propojuje DJs v několika zemích v Evropě, ale také například i v Indii. 

Chcete-li se naladit na tu správnou vlnu nebo prostě jen vědět, do čeho jdete, pusťte si videozáznam setů Biodana a Tazze, jež najdete níže.  Začínáme ve 22.00, do 23.00 je vstup zdarma, pak za příjemnou stovku.

VIDEO

Biodan @ Roxy: http://vimeo.com/madtv/biodan-roxy

Tazz @ Roxy: http://vimeo.com/madtv/tazz-roxy

WEB

Biodan: https://www.facebook.com/djbiodan.cz

Tazz: http://dj.beatport.com/djtazz

FB event: http://www.facebook.com/events/515238198498669/

ROXY: www.roxy.cz

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře