Zpět

V souboji barmanů z Pardubic a Hradce Králové zvítězil pardubický CHE'S CAFÉ-BAR



Páteční soutěžní barmanská přehlídka HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 přilákala do pardubické ČEZ Areny téměř 3500 návštěvníků. Po celou noc pro ně míchali lahodné drinky barmani z deseti vybraných podniků z Pardubic a Hradce Králové.  Nejvíce se dařilo zástupcům pardubického CHE'S CAFÉ-BARU, kteří tak potvrdili vítěze tohoto „duelu“ dvou východočeských měst. Z Hradce Králové nejvíce zabodovali barmani z Pod Vobraz music clubu.

Dechberoucí barmanské exhibice, lahodná Mojita, Cuba Libre a skvělá hudba. „Koktejl zábavy“ nabídla včerejší soutěžní barmanská přehlídka HAVANA CLUB TOUR DE BAR3 v Pardubicích. Z vítězství se nakonec radovali barmani podniku Che's cafe bar, na druhém místě skončil Road café a třetí příčka patřila týmu kavárny U Čtyř Prstů.

„Akce byla výzvou pro všechny zúčastněné, ať už za barem nebo pro samotné návštěvníky. Šlo přece o souboj dvou věčných rivalů, Pardubic a Hradce Králové,“ říká s úsměvem Jiří Tomaško, jeden z pořadatelů akce. „Barmani ze sebe vydali naprosté maximum, aby se blýskli před soupeři a přilákali ke svému barovému pultu co nejvíce lidí,“ dodává.

HCTDB Pardubice vitezove CHES BAR

 

O výbornou náladu a plný parket se postarala česká djská špička - Pavel Bidlo, Chris Sadler, Manio a Subgate. Východočeskou hudební scénu zde zastoupila dvojice DJs vystupující jako projekt Elektrohands. V žhavých rytmech roztančil pardubickou ČEZ arenu také kubánský zpěvák Dariel se svou Fresh reggaeton live show s muzikantya tanečnicemi.

HCTDB Pardubice vitezny bar CHES BAR

 Letošní ročník HAVANA CLUB TOUR DE BAR 3 proběhl v Ostravě, Praze, Brně a nyní i v Pardubicích.

HCTDB Pardubice barman v akci

Připravila: mia/ M-ocean

 

Poslední komentáře