Zpět

Večírek SHUK 'N' DENC již zítra v Perpetuu!



Zítra bude v brněnském klubu Perpetuum veselo. Koná se zde večírek SHUK 'N' DENC, na kterém zahrají Leon Pard z Německa, Electronic Bitches a další.

SHUK´N´DENC

20.4.2012 od 22 hodin

Klub Perpetuum, Rooseveltova 9, Brno, vstup z Jezuitské ul.

www.perpetuum.cz

Máte rádi atmosféru bláznivě stříknutou úchylným průvanem, nevázanou zábavu, rajc, dobré pití a nevšední rytmy? Pokud ano, tak to máte rádi SHUK 'N' DENC! V pátek 20.4. opět ožije tento oblíbený večírek v klubu Perpetuum a my si teď představíme výtečníky, kteří vám zahrají k poslechu i tanci…

LΞON PΛRD / Berlin / http://soundcloud.com/leonpard /
Jeho minulost je zahalena tajemstvím, možná ovládá síly nadpřirozené a o jeho jménu si štěbetají už i vrabci na střeše. Nejspíš účinkoval pod jinými jmény, ale přátelé mu říkají LΞON PΛRD. Všude kam vstoupí zní éterem hudba, lidé pro něj mají slabost a tančí jakoby neexistoval zítřek. Ukáže vám disco nebe a na létajícím koberci uspořádá houseovou výpravu kolem světa. Má neomezené znalosti z hudební minulosti, současnosti i budoucnosti. Proto je tak snadné propadnout jeho kouzlu a každý mu rád otevře své srdce. Připravte se na novou kapitolu ve světě zázraků a uhranutí, přichází LΞON PΛRD.

HΛUSΛGGREGΛT / Olomouc / http://soundcloud.com/HAUSAGGREGAT /
JSME. Jsme elektroničtí hudebníci. Jsme diskžokejové. Ale nejsme živí lidé složení z biologické hmoty. Ve fyzické podobě neexistujeme. Jsme program, jsme systém. Dokonalý, efektivní systém bez nákladů a s minimálně stoprocentním ziskem. Jsme hudba budoucnosti.
Naším základem je počítačový program. Program, který dle požadovaných parametrů rychlosti, žánru a síle energičnosti a jejího zabarvení, vybere muziku na online serverech. Výběr následně přímo odešle na djský pult. Tam jej míchá algoritmem přibližné náhody. Nemůže se splést. Nikdy se neplete. Nedělá chyby. Analyzuje prostor a dění kolem pomocí čidel a nanokamer a vše přizpůsobuje okolí a neustále online komunikuje se vším. Námitky proti lidskosti jsou irelevantní. Ta je naprogramována. Dokonce její stupně. Lze tak, dle nálady, vyslechnout set sterilně bezchybný, nebo lidsky zprzněný. Vše záleží na vkusu koncového klienta konzumenta. A pokud by stále někdo něco namítal proti absenci siluet postav, rádoby živých umělců, lze na přání předem zaslat recyklovatelné plastové ekofiguríny, dokonale simulující přítomnost člověka - umělce.


ELECTRONIC BITCHES / Brno / http://soundcloud.com/electronic-bitches /
Electronic Bitches vzešly z brněnského undergroundu, vyrostly za totality a dospěly v ozvěnách cinkajících klíčů a současný kritický pohled na klubovou scénu v ČR je více a více vybuzuje k pořádání nevázaných večírků a s humorem jim vlastním představuje talentované producenty a DJe s podobným cítěním a pohledem na věc.Jsou inspirováni dobou 80.let, érou rave boomu a rapu. Nesnášejí škatulky a nedají se do nich začlenit. Pro jejich večírky je typický humor a nevázanost, kde si nikdo na nic nehraje, jejich sety jsou charakteristické velkou dávkou improvizace a atmosférou tak hustou, až vlhne plac.

Událost na fb: http://www.facebook.com/events/165997650185984/
Vstup / 60Kč

Připravila: mia/ Perpetuum

Poslední komentáře