Zpět

Velká letní soutěž Dance radia - zhubni do plavek!



Chcete zhubnout a navíc si pochutnat? Každý všední den vám bude Dance radio rozdávat balíčky proteinových čokotyčinek od Keto Diet, to abyste měli u poslechu Dance radia zdravou a chutnou svačinu, přece jen - léto se blíží!

Stačí poctivě prostudovat webové stránky www.ketodiet.cz, tam si přečíst co to vlastně KETO Dieta je a pak pozorně poslouchat Dance radio. Až uslyšíte signál, volejte do studia na 257 400 333! První volající, který pak moderátorovi odpoví správně na jednoduchou otázku, získává balíček proteinových čokotyčinek.

Ať jste hubení a fit a bez trápení!

Stydíte se vyrazit v létě k vodě v plavkách? Nevejdete se už do žádného oblečení? Nebaví vás držet všemožné nesmyslné diety, které nepomáhají? Dance radio a proteinová dieta Keto Diet pro vás mají řešení – už od 6.5. můžete vyhrávát speciální  balíčky proteinových čokotyčinek, na kterých si smlsnete bez výčitek.

Navíc pro čtyři z vás máme nachystanou speciální měsíční kůru v hodnotě 7.000 Kč! Pošlete na email leto@danceradio.cz do 15.5. vaši fotku s údaji: Jméno, příjmení, věk, váhu, bydliště a hlavně důvod, proč právě vy potřebujete zhubnout.(motivační slogan max 3 věty). Z došlých mailů pak vyberou odborníci z KETO DIET 4 finalisty a ti získají exkluzivní měsíční kůru proteinové diety Keto Diet, díky které půjde hubnutí rychle a hravě. Budeme vás celý měsíc sledovat spolu s odborníky na dietu a jeden z finalistů pak díky hlasování po sluchačů získá jako „sladkou“ odměnu Wellness pobyt pro dvě osoby! Tak do toho, ať jsme v létě všichni krásní! Soutěže se smí zúčastnit pouze osoby starší 18 let.

Připravila: mia/ Dance Radio

 

Poslední komentáře