Zpět

Vrcholí bitva o účast českých kapel na festivalu Sziget Hlasující mohou navíc vyhrát i volné vstupenky



Blíží se finále soutěže Jednou trefou na Sziget. Tři koncerty rozhodnou mezi kapelami Vees (CZ), Ghost of You (CZ) a Fresh Out Of The Bus (SK) a ten pražský se bude konat 5. května v ROXY. Účastnící středečního koncertu dostanou v rámci hlasování i možnost získat volné jednodenní vstupenky na samotný Sziget.  Vstupenky budou na místě za symbolických 50 Kč.

Každý z návštěvníků trojkoncertu bude mít k dispozici jeden hlasovací lístek, kterým nominuje vybranou kapelu až na jedno z velkých pódií světového multižánrového festivalu.

Vítězná kapela soutěže Jednou trefou na Sziget se zařadí do programu, v němž figurují Robbie Williams (10. srpna), Florence and the Machine (11. srpna), Alt-J, Marina and the Diamonds, Gogol Bordello, Martin Garrix (End Show 16. sprna), Avicii, Alesso, Ellie Goulding, Kasabian, Interpol a desítky dalších.

Festival Sziget, který zatím jako jediný v historii je dvojnásobným držitelem evropského ocenění EFA „Best Major Festival“ a to za ročníky 2011 a 2014 se koná v Budapešti 10. – 17. srpna.

FB Událost: www.facebook.com/events/844851082268102/

5. 5. 2015 - Jednou Trefou Na Sziget
Start: 19:00
Live: Vees (CZ) Ghost of You (CZ) a Fresh Out Of The Bus (SK)

Vstupenky na místě za 50 Kč.

Každá vstupenka bude sloužit jako hlasovací lístek.

Poslední komentáře