Zpět

Vydejte se zakončit sezónu do Špindlu na Burton Špindl Spring Sessions!



Máš rád hory, snowboarding a pořádnou kalbu, kterou si můžeš užít na čerstvém vzduchu? Zavítej poslední březnový víkend do Špindlu, kde se můžeš zúčastnit Burton Špindl Spring Sessions, tedy skvělého zakončení letošní zimní sezóny, které se letos ponese v duchu Mexika!

Burton Špindl Spring Sessions 2012 - Mexická fiesta na závěr sezóny

Hola hombrés!
Co by to bylo za zimu, aby nebyla zakončena tradičním snowboardovým festivalem, na kterém si užijeme několikadenní neopakovatelnou atmosféru, dokonale připravený snowpark a muzikou nabité večírky?! Ve Skiareálu Špindlerův Mlýn už šest let připravujeme s příchodem jara akci, která bezpochyby patří k nejdůležitějším snowboardovým eventům v naší zemi a nejinak tomu bude i letos. Ano, Burton Špindl Spring Sessions slaví šesté narozeniny a my vás poslední březnový víkend zveme na oslavu!

Od čtvrtka 29. března do neděle 1. dubna bude v provozu vymazlený snowpark XXL formátu z dílny Snowparkdesign, který vyroste ve spodní části černé sjezdovky v areálu Svatý Petr. I když se tu na body se nehraje, nejlepší jezdci hlavních sessions si odnesou atraktivní ceny jako iPady, iPody a podobně. Ty budou moci vyhrát i amatérští jezdci, pro které bude připraven Public Contest na menších překážkách ve snowparku na Hromovce. Na svahu nebudou chybět zástupy fotografů a filmových produkcí, které se i letos můžou těšit na heli-shooting. I pro ně bude připravena soutěž a to o nejlepší fotku z akce v rámci Nixon Photo Contestu.

Letošní ročník se ponese v duchu Mexika, takže se připravte na pořádnou fiestu! Popadněte
sombrera, nasedněte na dostavníky, práskněte do koní a doražte o tradičně posledním
březnovém víkendu do Skiareálu Špindlerův Mlýn, který se změní v savanu plnou kaktusů a
čili papriček. Stánek s mexickými specialitkami a celodenní proud hudby od Jorgose a Robota z Jägermeister Tatry budou podtrhovat atmosféru akce. Na večer je pak připraveno množství hudebních lahůdek včetně Red Bull iBattle, koncertů Navigators, Monkey Business, Vladimira 518 a Terezy Černochové, PSH a dalších pecek.

Pro více informací navštivte naše webové stránky www.spindl-spring-sessions.cz, nebo se
staňte naším fanouškem na facebooku www.facebook.com/SpindlSpringSessions .

Návštěvníci akce mohou využít výhodné balíčky zahrnující ubytování a permanentky, bližší informace jsou na adrese http://www.spindl-spring-sessions.cz/akcni-nabidka-ubytovani-skipass.

Připravila: mia/ Burton Špindl Spring Sessions

Poslední komentáře