Zpět

Wash house party s Bidlem a Kan-Jaccou již tento pátek!



Wash House se po téměř půl roce spánku vrací v plné parádě. Po chvíli bloudění a hledání přívětivého místa pro tento house music mejdan jsme našli azyl v pražském klubu STORM. Tento prostor se skvělým zvukem si po roce a půl své existence vydobyl výsadní postavení na české klubové  scéně.

Wash House se pokusí do této úspěšné párty produkce vtěsnat, a se svým deep-tech-houseovým soundem roztančit návštěvníky na hlavní stage. Tam nebude ponecháno nic náhodě. Svojí aktuální selekci předvede jeden z nejzkušenějších a nejvýraznějších DJs české taneční elektroniky, od ranných devadesátek hrající, později i vlastní tvorbu produkující PAVEL BIDLO.

Support mu budou dělat WH residenti Dada a Chuck. Čtvrtým do party na hlavní stage bude člen drumandbassových Parallel Activity, ovšem ten večer deephouse hrající Neighbour. Druhá stage už bude pro Storm tradičně ve znamení drum and bassu. Na Spontal crew stage bude hlavním hostem vinylová královna KAN-JACCA. Tuto výbornou a často obsazovanou DJku doplní čtveřice DJs Mersi, Koobl, Vitt3k a Mkay.

Vstup bude ZDARMA, tak si nenechte tuto nevšední party ujít!

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/759507420812324

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

 

Poslední komentáře