Zpět

WELCOME TO VŠE – 26/9/2012 – RETRO Music Hall



Přestože většina studentů na konci prázdnin najde jen málo důvodů k radosti, je pár věcí, na které se prostě musí těšit. K těm jednoznačně patří tradiční Welcome to VŠE Párty, která se uskuteční v pražské Retro Music Hall. Každý zkušený student ví, že první týden na škole je vždycky nejtěžší. A každý zkušený student také ví, že je přímo nezbytné dát uprostřed tohoto klíčového týdne psychice pořádnou vzpruhu a nervům oddych. Kde nejlépe dosáhnete takového stavu, je snad zbytečné připomínat. Prostě první středu v semestru v Retru.

Ale nejen ostřílení pardálové si zaslouží rozjetou párty, a proto je připraven i speciální program pro prváky. Ty řádně pokřtí Miss VŠE Daniela Ludvíková. Už kvůli tomu je pro kluky účast téměř povinná, ale navíc každý prvák dostane welcome drink zdarma, a dokonce i historicky první zápočet na VŠE. Netřeba dodávat, že tenhle zápočet má pořádný kredit(y). Takže indexy i správnou náladu s sebou, protože tahle zkouška života bude doslova křest ohněm.

„Je-li vám to pořád málo, přidáme!“ jak by řekl Horst Fuchs. V exkluzivní tombole můžete vyhrát spousty dárků – například pomůcky od Sexičekshop.cz a nebo třeba bourbon Red Stag, takže studijní pomůcky, bez nich VŠE jen stěží doděláte. A aby bylo všechno komplet, dodal Red Stag i tým hostesek, které vás rozpálí tak, že lehce najdete upotřebení na kostky ledu ze skleničky bourbonu.  Že párty bude v pořádném laufu, zaručuje legendární duo naší klubové scény DJ Pavel Benda & DJ LeeMac. Snad každý student VŠE si už dokáže spočítat, že tohle se prostě vyplatí. Takže není pochyb, že se všichni potkáme ve středu 26. 9. v Retru!

Připravila: mia/ Retro

 

 

Poslední komentáře