Zpět

Wilde Tides a Them Darned Teenagers na Všemi směry



Letošní 11. ročník festivalu nezávislé publicistiky Všemi směry zakončí kapela Wilde Tides a DJ’s Them Darned Teenagers. V půl deváté večer v Experimentálním prostoru NoD se rozezní nabroušený žižkovský americana punk a od desíti se pak můžete těšit na electronica rave.

Wild Tides hrajou sakra krátký, zásadní a upocený písničky o tom odzbrojujícím pocitu, kterej můžete zažít jedině v noci na opuštěný pláži, když skrz černý brejle nezůčastněně pozorujete, jak vám pěna příbojovejch vln omývá zlatý špičky kovbojskejch bot. Ať je to žánrově, co chce, na koncertech Wild Tides proudí hektolitry potu a krve ze splašených prstů kytaristů, s nadsázkou samozřejmě. Vítězové hudebně exportní soutěže Českého rozhlasu Czeching, to jsou Wild Tides.

Them Darned Teenagers je mladá česká hudební kapela, která svojí inspiraci čerpá ze současné světové elektro scény. Dvoučlenná skupina si oblíbila zejména electro house, dubstep a drum’n’bass. Ian a Katy si svými divokými a tvrdými sety získali řadu příznivců nejen mezi posluchači elektronické hudby. Už je to skoro pět let, co tato dvojice tvoří za mixážními pulty a má za sebou několik povedených remixů pro české i zahraniční interprety ( Meet Me There, Downbelow, Five Knives, Nicky Romero).

Kde: Experimentální prostor NoD, Dlouhá 33, Praha 1

Kdy: 16. dubna 2015 od 20:30

Hudba: blues punk rock & roll, electronica rave

Vstupné: 100 Kč

Poslední komentáře