Zpět

Zcela první koncert MODESTEP v České republice!



MODESTEP jsou na dubstep poměrně netypicky celá živá kapela složená hned ze čtyř hudebníků. MODESTEP vznikli v Londýně v roce 2010, kdy se dali dohromady bráchové Josh a Tony Friendovi (DJs) společně s kytaristou Nickem Tsangem a dalším DJem Matthewem Curtisem a vrhli se na tvorbu originálního mixu dubstepu s rockovými a elektronickými prvky.

Fource Entertainment & Let It Roll & Roxy promotion presents

MODESTEP (UK) @ ROXY

Live: Modestep (UK)

Support: Document One (UK)

DJs: S-Bish & Suki

Termín: 27. 2.

Start: 20:00

Vstupenky v předprodeji v síti Ticketpro za 440 czk.

 

Plánovaný premiérový koncert britské dubstepové kapely Modestep v Praze zná už své předskokany: kromě dvou lokálních DJs to bude další britská dubstepová jednička, Document One. Akce se koná 27. února v pražském klubu Roxy. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro.

Podle pořadatelů na místě vystoupí kromě hlavních hvězd Modestep také kvalitní mix DJs a také britské dubstepové duo Document One. Modestep vydají svoji dlouho očekávanou desku Evolution Theory 11. února - na živo ji fanoušci mohou slyšet právě v Roxy. "Modestep i Document One patří mezi nejžádanější dubstepové kapely současnosti. Je nám velkou ctí podílet se na přípravě jejich show - očekáváme dechberoucí párty!" vyjádřil se zástupce Fource Entertainment, jedné z pořádajících agentur.

Modestep @Roxy

Line-up:

MODESTEP (UK)

DOCUMENT ONE (UK)

Suki

S-Bish

Vstupenky v síti Ticketpro. Nenechte si ujít zcela první koncert MODESTEP v České republice! 27. února 2013 v klubu Roxy.

Document One - Moving Together: 

Modestep - Another Day:

Modestep - Feel Good:

Modestep - Sunlight:

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře