Zpět

Zephyr – oáza chutí v samém srdci Prahy



Lehký oběd? Odpolední káva s kamarádkou? Anebo na pivo s kolegy po práci? To vše je v Zephyru možné. Uspokojíme vás poledním menu, kde si vyberete z české klasiky, ale i z trendů moderní kuchyně. Vaříme samozřejmě z kvalitních a vždy čerstvých surovin.

Znáte to, jste na jednání v centru, poledne je tady a s ním i hlad a nutnost něco dobrého pozřít. Jenže, víme jak je to s místy a cenami v této oblasti… Tak tyto myšlenky už můžete klidně vyhnat z hlavy, jelikož Zephyr je prostor, kde nic takového neplatí. Prostor na pěší zóně, kousek od Národní třídy disponuje prostornou pivnicí, restaurací a klidnou, až romantickou zahrádkou. Polední menu je ve velmi přijatelné relaci s výběrem z pěti jídel. Zastoupení má vždy světová kuchyně, ale i domácí česká klasika a hlady nezůstanou ani vegetariáni.

Zephyr burger hovezi

Ani v čase odpoledním vás nenecháme hlady. Po dezertech ve kvalitě jako od babičky se hned zapráší. A máme ti pátou hodinu a přichází, ne čaj, ale DJ. Ano, u nás již od pěti hraje k tanci a poslechu příjemná hudba a vy se můžete přijít osvěžit Excelentem z tanku s kolegy na Afterwork party. Pokud dostanete chuť na něco malého, nabídneme široký výběr fingerfood. Šéfkuchař doporučuje BBQ křidélka, ta jsou zvláště vypečená. Větší jedlíci jistě nepohrdnou pořádným burgerem ze 100% hovězího masa.

pivni_ sy_r s mladou cibulkou hor_c_ici_ a stopec_kou piva

Zkrátka je to tak, v Zephyru se můžete projíst celým dnem a večer vše vytančit v baru a klubu u nás v podzemí. A sako vám u nás nenačichne, naše nekuřácká sekce je téměř přes půl lokálu.

kr_upava_ zelenina v bylinkove_m pivni_m te_sti_c_ku s jablkovy_m pikantni_m chutney

Zephyr Excelent Pub & Club, Michalská 13, Praha 1

Připravila: mia/ Zephyr

 finger food

 

Poslední komentáře