Zpět

Žluté lázně přivítají prázdniny velkou taneční párty



Poslední víkend ve školním roce bude v areálu Žluté lázně v pražském Podolí patřit všem, kteří se těší na prázdniny! V sobotu 27. června čeká studenty velký prázdninový večírek, který začne ve 14 hodin a ukončí ho až ranní kokrhání. V prostorách lázní vystoupí řada Dj´s, producentů a zpěváků. Příchozí zaplatí pouze konzumační vstupné 80 korun. To promění hned u vchodu za konzumační voucher ve stejné hodnotě.

Oslavy příchodu prázdnin propuknou na plno na čtyřech místech v areálu. Hudba bude znít v různých podobách v Modrém baru, v Cider baru, Beach baru a Lucky Place. „Loučení se školním rokem a vítání prázdnin bude především velká taneční párty. Lidé se mohou volně pohybovat po celém areálu za jednotné vstupné osmdesát korun, které navíc mohou propít a projíst, takže akce je zdarma,“ upřesňuje Jan Žampa, programový ředitel Žlutých lázní.

Taneční maraton přivítá léto

První dámou předprázdninového odpoledne bude soulová zpěvačka Erika Fečová, která spolupracovala na své poslední desce s muzikanty Lady Gaga. Všechny příchozí přivede do varu s producentem a Djem A.K.A. z labelu tynikdy.cz. Ve Žlutých lázních také vystoupí v rytmu funky a broken beats Mr. Funky Machine za doprovodu ruského kytarového mága Igora Ochepovského i talentovaného Martina Feča, který hraje na bicí. Oslavu léta si nenechá ujít ani DJ Cut Dem se svým ghetto funkovým setem, DJ Ketan z 4Become1, DJ Ill Rick a DJ Voita z Tchendos DJ´s.

Fanoušci taneční scény si jistě nenechají ujít housový live act nové české funky popové kapely Dafonic s doprovodem vokálů Jana Žampy z Eddie Stoilow. Hudebníci a producenti Ondra Janchovic a Kuba Soulchec prezentují taneční styl funky s prvky pop, house, nebo elektro. Jejich tracky jsou plné pozitivní a příjemné harmonie, která prochází celým projektem. Dafonic jsou čistá funky-pop jízda plná energie a kvalitní hudby. Vystoupí také DJ z rádia Spin DJ Fancy a DJ Poeta.

Poslední komentáře