Zpět

Párty tip na 20.10. - 26.10.



Hned dvě velké akce se konají tento týden. Fanoušci trance určitě nevynechají Transmission, ti, kdo milují drumandbass, určitě nesmí chybět na Hospitality Night, která se letos koná v Sasazu. Koncertovat zde bude třeba Herbaliser! 

Pondělí

V Roxy začíná týden, během kterého se oslaví narozeniny tohoto klubu. Slaví už 22., gratulujeme! V pondělí sem můžete skočit na DJ set Feed me, dále zahraje také Smag a Pixie. V Lucerna Music Baru nudou koncertovat Swans

Úterý

V úterý se můžete stavit v Coco Café na Balearic Beats, hraje DJ Martez a Special Guest. Nekuřácký klub La Loca přivítá DJ Goldstara. V brněnském Mersey se bude hrát všehochuť na Neočekávaném večírku s Jukeboxem.

Středa

Ve středu se konají ve Stormu pravidelné noci Wednights se vstupem gratis, tentokrát hraje A-Cray a Anita. V Roxy se bude na Soundczech hrát dokonce na pěti stagích! Koncertovat bude třeba na Manon Muert, dýdžejovat bude Mardoša a další. V ostravském Fabricu se uskuteční Drink Derby, hraje se až do čtyř do rána. Brněnské Perpetuum nabízí Bass Wednesday. V olomouckém S-Cube bude koncertovat Mig 21.

Čtvrtek

V Lucerna Music Baru bude koncertovat electroswingová královna Alice Francis. V Pekelnym baru zahraje Adlet a Otik. Ve Stormu se koná party Loading Weekend, hraje se techno a minimal. 

Pátek

V pátek se koná další Hospitality Night, která přiveze takové hvězdy jako je Fred V.  a Grafix, či třeba Camo Krooked a MC Dynamite. Koná se v Sasazu. Ve Stormu se uskuteční velký reggae a dancehallový mejdan Sklizeň 2014. V klubu Cover Place se sejdou fanoušci pěkně tvrdé muziky na akcii Rychtamin. V olomouckém klubu Metro zahraje DJ Pavel Bidlo. V brněnském Sonu předvedou své vystoupení Prago Union

Sobota

V O2 Aréně proběhne jistě hojně navštívená Transmission. Hrají takové hvězdy jako Markus Schulz, John O'Callaghan, Giuseppe Ottaviani, Solarstone, Alex M.O.R.P.H., Bryan Kearney, Photographer. Ve Starých lázních v Kolíně se bude tancovat na akci No Gravity, na které se hraje techno. 

Neděle

V Roxy bude v neděli koncertovat Herbaliser

Poslední komentáře