Zpět

Párty tip na 26.1. - 1.2.



Nikdo nemládne, stejně jako dýdžejové, kteří zdejší taneční scénu rozjížděli. A tak tento týden proběhne oslava padesátin DJ Trávy. Ve velkém stylu a pochopitelně v Roxy! Tak všechno nejlepší!

Pondělí

V pondělí na Free Mondays v Roxy zahraje kapela Battle Lines, poté DJs Tibiza, Rio a Michael J. Brněnská Fléda přivítá hiphopovou kapelu Arms and Sleepers ze Států. 

Úterý

Na Divadelním baru v Akropoli bude kralovat DJ Bazooka Joe z Circus Alien. V nekuřáckém klubu La Loca zahraje Michal Pelant

Středa

Na DNB Wednight v žižkovském Stormu tentokrát vystoupí Suki, Snookey a další. V klubu Cross můžete navštívit party Reggaenerace, zahraje YT a Damalistik. Brněnské Perpetuum nabízí party Bass Wednessday, hrají Ph8ton, Johney a Index.

Čtvrtek

Ve čtvrtek bude koncertovat v klubu Lucerna Music Bar FaltyDL. Na FX Bounce v Radosti FX se bude hrát a také tančit twerk! Nové šatny Fabricu si můžete prohlédnout třeba na dnešní party School's out party, hrají Halvkus, Invasion. V opavském Stounu se uskuteční Stoundrum. V brněnském Sonu se bude konat Pololetní mejdan, hrají Slepi, LahviSZ a Schafff. 

Pátek

Na Authentic Music Label Night s Iciclem můžete vyrazit do Stormu. V Roxy proběhnou již avizované Trávovy 50. narozeniny. Na party Dash v klubu Magnum zahrajee Eddie Murr a další. Brněnské Mersey pořádá party Groovin ´, potěší vás DJs Teddy S vs Manack. Táborský Kotnov zve na Castle Of Trance, hraje třeba N-Rico. Zlínský Block 12 láká na party 100% tech house. Mělnický Pravda Music Bar pořádá party s DJ Terran a Marty.

Sobota

Myslíte, že máte buňky pro drumandbass? Vydejte se do Stormu na Bifidus Active Invites! Bifidus hledá totiž nové talenty! V Roxy se uskuteční Climax. Hustokrutor House Special se pořádá v klubu Magnum. Ladies Night proběhne v klubu  Pantheon v Plzni. Deep House Education se nabízí v libereckém klubu Legenda. Jihlavský klub Soul bude hostit Marpa

Neděle

Poslední komentáře