Zpět

Párty tip na 29.9. - 5.10.



Příští týden slaví klub Storm první narozeniny. Za rok fungování se mu podařilo se začlenit se mezi důležité pražské kluby, zprovoznit zahrádku a pozvat spoustu důležitých hvězd. Takže gratulujeme! 

Pondělí

V pondělí můžete navštívit koncert Hooverphonic, belgické kapely, která  je zde velmi oblíbená, i když už s nimi nezpívá krásná Geike. V Akropoli vystoupí bulharský umělec Balkan Spirit. Brněnské Mersey zve na Salsa Party.

Úterý

Nekuřácký klub La Loca v úterý pořádá party Party On * DJ Big Destiny, kde se bude hrát house a electro. Klub Favál v Brně nabízí účast na akci Mafia Party, kde je vítáno přestrojení za mafiána, hraje DJ Geronimo. 

Středa

V klubu Storm se ve středu koná akce Wednights, na kterou je vstup zdarma. Tentokrát hraje Anakin a VJE. V Cover  Place můžete navštívit akci Psytrance stage & Breake stage. Klub La Loca pořádá mistrovství v karaoke

Čtvrtek

Ve čtvrtek se koná koncert Trentemøllera v Roxy, svátek elektronické muziky. V Crossu proběhne odložený koncert Jah Shaka @ Dub Turbulence Meets Ghettollege. Brněnské Sono poctí návštěvou kapela WWW.

Pátek

V pátek můžete zajít na první narozeniny klubu Storm, hrají Dirtyphonics, dále pak Bifidus Aktif, Dj Suki, Twisted Minds, Rudeboy, Aze, Halbax a Dj Snookey. V Roxy se koná Refreshment, hrají Michael C, Tibiza & Rio. Garden House můžete navštívit v olomouckém klubu S-Cube. Mají se hrát hitovky z Tomorrowland. 

Sobota

V Meet Factory se koná další zajímavý koncert Islanďanů FM Belfast. První narozeniny klubu Storm pokračují vystoupením Forbudden Society, dále hrají Rido DJ Pixie A-Cray QO One Way (Sensimilia & Doc.da.name) Kato Beaty. Klub Stoun ve Frýdku Místku pořádá Hip-hop Underground. Táborský klub Kotnov vás zve na koncert Ega

Neděle

V neděli se bude hrát v klubu Cross electro swing na Electroswing Madhouse

Připravila: mia

Poslední komentáře