Zpět

Párty tip na 6.10. - 12.10.



Příští týden vás můžeme nalákat třeba na Japonce DJ Kentara, nebo na u nás tolik milovanou kapelu N.O.H.A, která tentokrát zahraje pro moravské fanoušky v Brně. 

Pondělí

V pondělí se jistě vypraví mnozí na DJ Krushe, milovníka zvláštních zvuků. Ten zahraje v klubu Lucerna Music Bar. Do Crossu se můžete jako vždy vypravit na Los Tekkenos. V Chapeau se uskuteční Chapeau Connection.

Úterý

V Lucerna Music Baru vystoupí další zajímavá kapela - Future Islands, jejich hitovka Season Changes bořila žebříčky hitparád. Na Flédě proběhne Slovenská noc, hrát  se bude house. 

Středa

Středa patří v klubu Storm party Wednights, na kterou se vstupné neplatí. Tentokrát hraje Drumshot a Kopeczek. V brněnském klubu Favál se uskuteční party Biomania. Zahrají Kanci paní Nadlesní a peckami je doprovodí DJ Silent, který určitě nebude zticha. 

Čtvrtek

Ve čtvrtek můžete navštívit party Definition House v Roxy. Zahraje vám Peet Sanders a Kifli. Klub Duplex nabízí party Little Friday, hraje DJ P-Jay. V Radosti FX se koná tradiční čtvrteční party FX Bounce

Pátek

V klubu Storm proběhne Take Control, hrají Optiv a BTK. V klubu Cover Place můžete tančit na třetím výročí party Spitfire. V klubu Mexx v Telči vystoupí Marpo. Na Flédě oslaví Level  B production 10 let svého působení, pogratulluje třeba Mathew Ruppert, nebo Jan Čachtický. N.O.H.A zahraje v klubu Vlněna v Brně. Zlínský Block12 pozval na Future Disco DJ Trávu. 

Sobota

DJ Kentaro poctí svou návštěvou klub Storm. Klub Staré  Lázně v Kolíně zve na DJ Briana. Liberecký Experiment pořádá party Mafia of House: The deepest love. V mladoboleslavském klubu U-Turn zahraje Humbuk Sound Systems.

Neděle

V neděli můžete zajít do Crossu na Mighty Cross Sounds.

Připravila: mia

Poslední komentáře