Zpět

Párty tip na 8.12. - 14.12.



Příští týden nás čekají v Roxy hned dva prima české koncerty, zahrají zde Skyline a Vladimir 518. A pokud chcete vědět, co je to známka punku, vyrazte na Flédu. 

Pondělí

Pondělní Free Mondays v Roxy se odehrají v rytmu hiphopu a latina. Úřadovat zde budou totiž Selecto a Komandante. Asi nemusíme připomínat, že vstup se tento den neplatí. V klubu Lucerna Music Bar budou koncertovat Chinaski. Frontmanovi Michalovi Malátnému se narodil prcek, takže kalba to bude jistě ukrutná!

Úterý

V úterý to v Lucerna Music Baru rozbalí United Flavour. V Chapeau Rouge si můžete užít jiný kocert, zde budou hrát Los Chilakillerz z Mexika. Půjde o reggae. V hradeckém klubu Level se uskuteční UHK Winter party, tedy studentská s DJs Luky a Xavierem. 

Středa

Středy jsou v klubu Storm věnovány Wednights, tedy party se vstupem gratis. Tentokrát zahrají Rudeboy Popelka & MidiCrookz. Lucerna Music Bar nabízí koncert Monkey Business. Na Flédě bude koncertovat Lake Malawi, projekt Alberta Černého. 

Čtvrtek

I další den vystoupí v Lucerna Music Baru Monkey Business, v Roxy se na vás chystá koncert Skyline, které jsme zdde už delší dobu neviděli. Radost FX jako každý čtvrtek nabízí FX Bounce, tentokrát s přízviskem From Slovakia to Prague se speciálním hostem DJ Billy Hollywoodem. 

Pátek

A je zde pátek? Máte zakoupené dárky, cukroví napečené? Vyrazte do klubu! Třeba do Stormu na hiphopový večírek Revolta Records, kde se bude křtít nové CD Civila. V Roxy se nabízí akce Kick the Shit, na které vystoupí i Vladimir 518, Orion a mnozí další. DJ Wich vystoupí v plzeňském Pantheonu. DJ Ladyy Jane zahraje v Ďábelské Huti v Liberci. Na party Bassmatico v ostravské  Bogotě bude stát za mixem Philip TBC.

Sobota

V sobotu můžete zajít do Roxy na Neon, hraje Neo a Vilém. Covver Place láká na Dream Geometry, hraje se tekno. Na Flédě vystoupí Visací Zámek. V táborském klubu Kotnov se uskuteční koncert Majka Spirita. V jihlavském klubu Soul se budou prohánět skateři, koná se zde party Snowbitch.

Neděle

V neděli se můžete stavit třeba v Akropoli na Sunday Dubwise s DJs Fyah Sound.

Připravila: mia

Poslední komentáře