Zpět

Párty tip na týden 11.11. - 17.11.



Mauro Picotto, James Zabiela, Brookes Brothers - to je jen malý výčet zahraničních hvězd, které nás příští týden navštíví. Těšit se můžete také na akci, kde bude Prago Union nabízet Odložené chlebíčky, neboli křtít desku! Večery jsou čím dál tím delší a trávit je v klubech se tedy přímo nabízí. Kam tedy můžete příští týden zajít, abyste se vyhli podzimním depkám?

Pondělí

Free Mondays v Roxy se tentokrát ponese v duchu warm upu na Apokalypsu. Svými sety vás potěší Nois, Golpe a Subgate. V Crossu pořádají Los Tekkenos, na které se vstup neplatí. Brněnská Fléda zve na divokou show z Velké Británie - na party Einlade. Další brněnský klub Tabarin vám nabízí Private house se vstupem zdarma.

Úterý

V úterý můžete zajít třeba do Chapeau Rouge, kde se koná dvojice párty Fairytales Tuesdays a Partylicious. Hrát se bude hip hop, psytrance a techno, nebojte - ne najednou, ale na třech podlažích. V klubu Lucerna Music Bar budou koncertovat Portless, tedy kapela Kryštofa Michala. V Meet Factory proběhne hiphopový koncert Wax Tailor & The Dusty Rainbow Experience.

Středa

Ve středu se do Duplexu chodí zdarma, konají se zde totiž Free Wednesdays a hraje pochopitelně house. V Roxy zahraje Fast Food Orchestra. Zlínský Block 12 uvítá DJ Krtka. Pardubický klub Dýdy Bába pořádá Excelent Dance Way s DJ N’zym a Nimandem a hlavně taneční exhibicí! Další pardubický klub Žlutý pes láká na Laminate Crew a drumandbass. Brněnský Sklenick pořádá House Music Poetry. Znojemský klub Gogo zve na večer s nezávislou hudbou Indies Music Night.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se opět koná v Radosti FX FX Bounce s DJs Kwé a Noirem. Holky mají vstup zdarma, kluci se tam dostanou za stovku. Dále Prago Union křtí desku Odložené chlebíčky v Lucerna Music Baru. Klub Magnum zve nejenom dívky na Ladies Night, ale holky se mohou napájet Lambruscem po celou noc zdarma. Kutnohorský klub Česká nabízí koncert Lanugo.

Pátek

V Roxy bude na Flow úřadovat James Zabiela. Storm uvítá Brookes Brothers, populární dnb dvojku . Hoodoo Music Club nabízí party Fusion, party, na které se bude hrát deep house. Electroswingová horečka pokračuje, tentokrát se party ElectroSwingCirkus v tomto duchu koná v pardubickém klubu Big bang. Brněnské 7.nebe uvítá fanoušky trance na Trancextasy s Brianem Kearneym. Mauro Picotto hraje spolu s mnoha dalšími dýdžeji v plzeňských motokárách. Českokrumlovský klub City Lounge vás uvítá na party We love house s Djane Jaqullin. Dubstep se bude hrát v jihlavském klubu Soul na Dirty Dancing No.5 feat. SMACK ONE live show!.

Sobota

V sobotu bude v Lucerně koncertovat Suede, skvělá kapela, která si popularitu užívala hlavně v devadesátých, ale posledním albem dokázala, že je stále ve skvělé formě. Storm nabízí Prague Reggae Carnival, kde se bude hrát dancehall, reggae a další podobné druhy muziky. V Roxy se uskuteční party Distorted Realit, kde se bude promítat i snowboardový film. Excelent Dance Way v klubu Nox v Hradci Králové nabídne opět taneční battle. Brněnský klub Arrogant bude pořádáat party Aries, na které se bude hrát ragga, jungle, dnb a dubwise. V ostravském klubu Barrak bude hrát Vladimir 518 a další.

Neděle

V neděli vyražte třeba do klubu Akropolis na party Rachot a návrat arabské legendy - Yasmine Mahdan, na barech se bude hrát dub a house.

Připravila: mia

Poslední komentáře