Zpět

Párty tip na týden 11.5. - 17.5.



Hned několik zajímavých koncertů nás čeká tento týden. Jmenujme třeba skvělé Stanton Warriors, kteří roztančí Lucerna Music Bar. Tenhle koncert si prostě nenechejte ujít! A užijí si také fanoušci electroswingu v Praze i Brně. 

V pondělí zahrají v Lucerna Music Baru Tortured Soul, tato trojka vám ukáže, že house se může perfektně hrát i naživo. V klubu Akropolis probíhají divoké večírky každý den, třeba i v pondělí, kdy se koná Divinorum Monday s DJ Sharkem. V olomouckém klubu 14 minut proběhne Africa Night.

V Roxy si můžete zatančit na Tunesday s Michaelem C, takže se bude hrát hlavně house. V klubu Fancy Lounge můžete navštívit party Fancy Tuesday

Ve Stormu se jako každou středu uskuteční DNB Wednights se vstupem grátis. Svůj set předvede Volume Plus. Na Dubstep Wednesday zahraje DJ Hlava. V Brně zahraje na Flédě Floex. V českobudějovickém Paradoxu bude kralovat na Lets party DJ Marotha. 

V pátek se sice normálně pracuje, ale koncert Stanton Warriors si určitě nenechejte ujít, bude to nářez! Klub 2. patro zve na Monight s DJ Refew a Zverinou, křtít se budou Star Wars plakáty. Brněnské Perpetuum opět vykopává víkend na Kick, hrají Mechanik, Nela, Kaja Puczek. 

V pátek zahraje v Roxy Etherwood aspol. Ve Stormu se představí česká dnb scéna na Neurofunk will never die. V klubu Magnum zahraje na Follow the Rabbit Karmon a Biodan. Brněnská Fléda zve na Electro Swing Fever. John B a české hvězdy dnb budou hrát na 15. narozeninách ostravského Fabricu. Na Gazda Urban Night v českokrumlovském klubu City Lounge zahraje francouzský Dj a producent Classy D. Electro & dnb barstage party se uskuteční v klubu Mír v Uherském Hradišti. Rytmus vystoupí v klubu Staré Lázně v Kolíně. 

Electro Swing Fever se přesune do Roxy. Ve Stormu proběhne warm up party ke Svojšicím, hraje Toky. Plzeňský Pantheon láká na Funky, Rnb and Hip Hop Night, hrají Dj Jacooob and Dj Dive. Táborský Kotnov pctí návštěvou Hugo Toxxx. Na Ďábelskou Huť v Liberci zavítá host z Los Angeles Philippe Lemot. Zlínský Block 12 navštíví Bifidus Aktif

V neděli můžete navštívit třeba Chill-Out Café v klubu Styx.

Připravila: mia 

Poslední komentáře