Zpět

Party tip na týden 12. 12. - 18. 12. 2011



Ani tenhle týden nejspíš cvičit nezačnu. Skočil na mě totiž nějaký bacil, takže fitko budu muset opět odložit. Chtěl bych vás ale v této souvislosti informovat, a především pak varovat, že je nesmírně důležité myslet v té záplavě parties, večírků a koncertů na své zdraví. Organismus se rychle vyčerpává a ztrácí svojí sílu. Navíc ve špinavém a prašném prostředí plném lidí, se viry a bakterie rychle přenáší z člověka na člověka a nemoc je na světě. Jasně, je nás už 7 mld. a bylo by tedy dobré náš počet poněkud redukovat, předpokládám ale, že nikdo by nechtěl začít u sebe. Plyne z toho tedy ponaučení jediné: přežijí pouze ti nejsilnější a ti, kteří budou nejlépe připraveni!

Pondělí

Celý týden se s ohledem k tvojí vitalitě budu snažit vybírat pouze zdravotně nezávadné akce, jako je třeba koncert zpěváka, který byl nedávno také oceněn jednou z těch pofiderních ptačích cen, což v jeho případě není až tak podstatné. Tomáš Klus je totiž poměrně inteligentní, sympatický a navíc talentovaný chlápek, a jestli chceš vidět jeho koncert v rámci Divadelní tůry 2011, navštiv olomoucký U-klub.

Úterý

Poměrně zdraví nezávadný koncert se na úterní večer chystá do pražského Lucerna Music Baru, kde vystoupí rakouské indie-popové duo Ping Ping. Sladké melodie, elektro zvuk a melancholická nálada ničemu neuškodí.

Středa

LMB jsme sice byli včera, ale vzhledem k tomu, že celý týden s ohledem na tvoje zdraví vybírám pouze nezávadné akce, tak se do Lucerny musíme vrátit i dnes, protože svůj vánoční koncert tam odehrají Support Lesbiens, v jehož rámci také představí nové album Homobot!. Tam se, prosím pěkně, určitě nepotkáme, moje kroky totiž budou mířit na strahovskou Sedmičku, kde vypukne HC peklo a je mi celekm fuck, jestli se tam něčim nakazim (pokud to teda nebude svědit), protože německá formace Fat Mans War Face je zatraceně dobrá parta!

Čtvrtek

Kultura je plná kultů, jak zpívá Xavier Baumaxa a já bych pouze doplnil, že nejen hudbou živ je člověk, respektive kultura jest souborem mnoha žánrů, mezi něž patří třeba i móda. Pokud tě zajímá, jak je kdo oblečen, případně jak vypadají kapely, na které chodíš, neměl by sis nechat ujít vyhlášení výsledků 3. ročníku akce nazvané Megaton Fashion ShowPaláci Akropolis.

Pátek

Akce, kterou jsme avizovali dlouho dopředu, a která bez ohledu na to co si o ní myslíte, bude akcí měsíce, je tady! V pátek dorazí do Brna jeden z nejznámějších DJů a producentů současnosti David Guetta. V pátek tedy rozhodně nuda v Brně nebude, bez ohledu na to, že určitě dorazí i několik stovek cajzlů. Jo a bacha na D1 při zpáteční cestě, ať se nestane nějaký malér a nezkazíte rodičům Vánoce. Ježíšek po hřbitovech dárky nenosí. Pokud se do Brna nechystáš, můžeš zajít do Óčko Music Clubu na akci nazvanou Dreamland Chrismatas Edition, kde se ti o zábavu postarají DJs: CHRIS 93 VS  KLETON, SHORTY & DELMAR, SELECTO a ANDY DANDY. Pokud se na tuhle party chystáš a chtěl bys speciální cenu vstupenky za exkluzivních 130,- Kč , místo dvou kil u vstupu, piš na muj e-mail pasi@doklubu.cz

Sobota

Německá DJská superstar Timo Maas dorazí v sobotu do Roxy na akci zvanou Flow. Rozhodně příjemná zpráva pro všechny co mají rádi proggressive house a techno, stejně jako je skvělá zpráva pro všechny fanoušky slovenské pop-punkové kapely Iné Kafe, že tahle parta se dala znovu dohromady, a navíc vydala desku Právo na štastie, které pokřtí v olomouckém U-klubu.

Neděle

Pokud jsi celý týden přežil bez újmy, nic se ti nestalo a nikde ses nenakazil, předpokládám, že ani nedělní koncert Čechomoru v pražském SaSaZu na tom tvém stavu nic nezmění. V pondělí se proto snad ve zdraví opět shledáme u čerstvého party tipu.

Poslední komentáře