Zpět

Party tip na týden 12. 9. - 18. 9. 2011



No tak to vidíš, po více než trapném létě, snad přijde tropický podzim. Neděle sice mohla slibovat leccos, ale večer už nad obzorem bylo jasně vidět, že opět přijde déšť. Nechci ale předčasně stahovat kalhoty, v tomhle případě spíš navlékat šálu a rukavice, ono to tak studené zase nebude, zvlášť když máme ve svém okolí k dispozici spoustu vymazlených čínských bister, non-stop heren a klubů, čili vždy je kam se jít ukrýt před nepřízní počasí.

Pondělí

Pondělí je dnem, kdy většina z nás sbírá síly a aklimatizuje se na pracovní mód. Při pondělním ránu si taky kdekdo z nás dává různá předsevzetí, ve smyslu že už nikdy nebude pít, kouřit a bude chodit brzy spát. Nejsem sice lékař, ale můj selský rozum mi říká, že není úplně zdravé začít abstinovat – ať už v jakémkoliv slova smyslu – ze dne na den, pro organismus by to byl příliš velký shock, a proto navrhuji skočit večer do našeho spřáteleného pražského Ku baru na akci Ku night, kde oddálíte první příznaky abstinence.

Úterý

Párty na téma Original English Stand-up Comedy se odehraje ve smíchovském klubu Phenomen a vedoucím zájezdu bude legendární DJ Michael Ví. Komu by nevyhovoval anglický humor spojený s touto akcí, tak ze smíchova to není daleko na strahovský kopec do tamního Klubu 007. Tam totiž v ten samý večer vystoupí další legenda, která ovšem pochází se slunné Kalifornie, kde vznikla koncem osmdesátých let, jmenuje se Swingin' Utters a v Praze představí svojí aktuální desku Here Under Protes. Sekundovat jim bude německo-americko-český projekt Wayward Caines.

Středa

Prostředek týdne potěší fanoušky hip-hopu a to hlavně ve Frýdku-Místku a okolí, kam po čtyřech letech zavítá americká ikona MC Afu-Ra. Na jeho show zajděte do protiatomového krytu, kterému místní říkají Stoun. Kdo by si chtěl užít hip-hop v Praze, nechť se vypraví na Vinohrady do Yes! clubu na party nazvanou Bad Girls Night, kde budou pro všechny zlobivé holky mít drinky za polovinu ceny.

Čtvrtek

Určitě si nenech ujít lokální kolo světové barmanské soutěže Havana Club Grand Prix 2011. Kvalifikační část soutěže, která proběhne ve smíchovském Phenomenu, je poprvé přístupná veřejnosti a zcela zdarma. O hudbu se postará Dj Phil Crow. Jako alternativu pak nabízíme Playboy Intimate Night v pražském Clubu Havana. Žhavá módní přehlídka v čele s playmate Hankou Mašlíkovou. V průběhu večera, tě kromě skvělých drinků, které ti budou servírovat sexy hostesky, čeká také autogramiáda a focení s modelkami. Večerem tě provede Romana Pavelková a jako vip host bude přítomná Martina Gavrieli.

Pátek

Po jeden a půl roce se do pražského SaSaZu vrací BATTLE OF THE SEXES Vol. II, párty při které se proti sobě utkají holky s kluky. 5 vyvolených holek bude soupeřit proti 5 šťastlivcům z řad pánské populace. 5 zápasů rozhodne, kdo vyhraje tuhle megabitvu. Každý ze soutěžících bude bojovat o luxusní ceny! Takže holky, jestli se cejtíte na to, ztrapnit nějakého borečka, určitě do toho jděte, navíc máte do 23:00 vstup zdarma!  O hudební doprovod se postarají DJ‘s Josh a Beny.

Sobota

DOKLUBU.cz si pro tebe připravil další akci s názvem DOKLUBU.cz Night! #2, takže plán na sobotu je jasný - A-klub Liberec! Po úspěchu a nadšených ohlasech naší prví párty, ti přinásíme další. Těšit se můžeš na ověřeného a skvělého DJe Martina Franaka (rezident Meccamix tour a Duplex) a jeho hosta Djane Missita - sexy djku s výborným hudebním vkusem. Opět tě čeká 50x mixované CD Martina Franka ZDARMA, DVD projekce, skvělá atmosféra, drinky a spousta dalších lákadel.

Neděle

Týden a zároveň i weekend zakončíme v žižkovském Paláci Akroplis a to konkrétně na jeho Divadelním baru a Malé scéně, kde se odehraje párty nazvaná PROSOUND SYSTEM, SUNDAY DUBWISE United Forces of Dub. Těšit se na Tebe budou DJ General Kryshpeen & MC Dr.Kary

Poslední komentáře