Zpět

Párty tip na týden 13. 6. - 19. 6. 2011



Pondělí

Týden plný luxusních party je za námi, ale nezoufej. I tentokrát se máš na co těšit. Džunglí nočního světa tě provede další z pravidelných party tipů!

Úterý

Pondělí: Jsi vyznavačem černé muziky nebo si ujíždíš na elektronice? Pokud volíš první variantu, mohl by tě uspokojit hip-hopový večer s názvem BBM – Black eyed peas edition v Chapeau Rouge. Volíš-li variantu číslo dvě, neváhej a skoč do Roxy. Pravidelné pondělí zdarma tentokrát jako warm-up před svojšickým festivalem: Free Mondays Warm Up Svojšice.

Středa

Lucerna - EskmoÚterý: V úterý nás nejvíce zaujalo plánované vystoupení dubstepového mága Brendana Angelidese alias Eskma v prostředí pražského Lucerna Music Baru. Jedna z velkých hvězd britského labelu Ninja Tune tak učiní v rámci svého prvního evropského turné. Eskmo si tak zároveň odkroutí premiéru před pražským publikem. A my už se nemůžeme dočkat!

Čtvrtek

Středa: Meeting party with DJS Uwa & Martin Frank je název rezidentní noci v klubu Fragola. Známý DJ a showman Uwa zve všechny známé i neznámé, aby si s ním připili a jak se patří, oslavili prostředek týdne.

Pátek

Čtvrtek: Ve Fragole zůstaneme i ve čtvrtek, kdy se tam koná originální Jakbýt.in party. Náš tip si tato akce vysloužila především účastí populární DJky LayDee Jane, která se jinak objevuje především na velkých akcích a festivalech. Část jejího vystoupení doplní houslista Michal Hejč.

Sobota

---

Neděle

BVV - TiestoPátek: V pátek nás čeká konec další operní sezony. Pravidelná Opera house party klubu Mecca totiž oslaví své páté narozeniny a to už je důvod k pořádné kalbě. Pro prvních sto hostů je připraveno exkluzivní CD DJe Lafayetta. Ani ostatní však nepřijdou zkrátka. Přímo na místě je svou produkcí oblaží celá řada zahraničních gratulantů. Alternativa? Minimálně pro Brňáky je jí samotný DJ Tiesto. Ten se s řadou dalších umělců (Sterbinszky, Barnes & Heatcliff, LayDee Jane, Michal Poliak, John Culter) představí na AKCI v areálu BVV.

Sobota: Sobotní noc můžeš strávit třeba v holešovickém klubu Sasazu. Party s názvem My house is your house French ilusion nabídne světoznámého pařížského DJe Dana Marciana a jeho hosty. Na akci uslyšíš největší pecky house a elektra přímo z Miami Winter Conference. Zajímavostí je tzv. MINI park, v němž si budeš moct dát MINI drink nebo zapařit MINI Gran Turismo na Playstation 3.

Neděle: Nedělní program je alespoň pro příznivce rockové hudby předem daný. V pražské O2 Areně totiž od osmi koncertuje nestárnoucí hvězda první velikosti Bryan Adams. A to už je pádný důvod přerušit nedělní siestu, co říkáš?

 

Poslední komentáře