Zpět

Párty tip na týden 14.5. - 20.5.



Zvykli jste si na to, že je pracovní týden vždy o den kratší? Tak s tím je bohuže konec! Další týden nám přináší událost, na kterou se někteří těší skoro celý rok - Sensation! Velká akce se plánuje také v Brně, kde se odehraje tolik oblíbená Elektra, tentokrát s Paolo Mojo!

Pondělí

Kam v pondělí? V Praze můžete zajít do příjemného klubu M1Lounge, kde se koná studentská akce Mad Mad Erasmus. Čekají vás zde super míchané drinky, které nikde jinde hned tak nenajdete! Zajít můžete pochopitelně také na Free Mondays do Roxy, tentokrát s dýdžeji Lucas Hulan & Lumiere. Na akci MONDAY GROOVE BOX vás pozveme do Pekelného baru v Praze na Andělu. Pokud jste začínající dýdžej, můžete zkusit své štěstí v baru Mirage na Smíchově na akci Startu Up.V ostravském klubu T2 bude úřadovat dýdžej Ian Nedoma.

Úterý

V úterý bude v Roxy další ze série koncertů jako z obýváku - na akci Late Night Acoustic zahraje Republic of Two. V Chapeau na akci Urban Killerz zahrají dýdžejové Fatte a Zerwox, hrát se bude hiphop. V klubu XT3 vystoupí Monika Načeva s dýdžejem Five. Úterý bude jistě super dnem, kdy můžete vyzkoušet nový klub Bellberry, koná se zde akce Vibe. Ústecký klub Doma láká na akci Students Electron by DJ Johny 5ka.

Středa

I ve středu se v Roxy koná zajímavý koncert - zahraje zde Prince of Tennis, kapela Honzy Čechtického a Davida Volence. Ve středu se klubu Yes! koná tradičně noc zlobivých holek, či-li BAD GIRLS NIGHT. V klubu Event v Hradci Králové se koná Cuba Libre party s dýdžejem Lucky D. V klubu Perpetuum je možné tančit na dnb na akci DNB night. V budějickém klubu Paradox pořádají Big Wednesday s dýdžejem Marotha. Dance Club U Kolji nabízí taneční akci Puresound Wednesday Session s dýdžejem Alcora a Mikke, drinkem večera bude Chupito!

Čtvrtek

Do Duplexu můžete ve čtvrtek zamířit na akci Play s dýdžejem Macio. Počasí má přát, takže krásnou terasu jistě užijete! Ve čtvrtek se tradičně chodí do Radosti na hip hop. Na akci FX BOUNCE! YO! RAPS SPECIAL se chystají samé speciality, těšit se můžete například na breakdance show by PENTIFULL CREW. V klubíku Abstrakt se koná GROOVY INSOMNIA s dýdžejem Carlos Squint. Ve čtvrtek to bude v brněnském Perpetuu znít pěkně tvrdě, hrát se bude techno a koná se jako vždy Maximal.

Pátek

V pátek se v Roxy koná Bush s DJ Die. Hausík si můžete užít v Duplexu na DIRTY DANCING, kde zahraje například Tommy Rogers. V ostravském Fabriku se bude hrát dnb na 12th Anniversary DNB EDITION, kde zahraje APHRODITE. Liberecký klub Experiment pořádá akci DEEPDRINK, kde zahrají FACE a TIMO TIMONEN. V brněnském klubu Sklenick zahrají BUNNY J a CLICK JOE. V klubu Luxor F.T.C v České Lípě zahraje DJ MIO na RNB & DANCE.

Sobota

Sobota je konečně tady a s ní ten velký den - ano, dnes se konečně koná Sensation! V klubu Yes! zahraje na dalším pokračování noci Lizzard dýdžej Tráva. Klub Ateliér hostí oficiální warm up na Open Air Festival. Klub M1 Lounge uvádí párty Welcome to St. Tropes, kde zahrají Koogee, TIM TrueLove a Ramel a ženy si mohou do půlnoci popíjet v klidu mojita, která získají zcela gratis! DJ Lafayette zahraje v pardubickém klubu Gimlet. MAJK SPIRIT a H16 vystoupí v ústeckém klubu Doma.

Neděle

Pokud byste v neděli nad ránem přemýšleli, kam zajít po Sensation, zkuste třeba Retro, kam vás dokonce od O2 Areny odvezou autobusem. Na Občanské plovárně se koná Prague latino festival. Pokud se probojujeme na hokejovém šampionátu do finále, můžete zajít na NA HOKEJ DO ARKTICU!

Připravila: mia

Poslední komentáře