Zpět

Party tip na týden 15.12. - 21.12.



A jde do tuhého! Vánoce, dny volna, plné kaprů a vůně františků jsou zde! Máte už všechny dárky? Ano? Proč se tedy nepobavit třeba na Modestep, Moonriser, nebo na divočákovi Rytmusovi? 

Pondělí

Kam v pondělí? Klasické Roxy vás zve na Free Mondays, tentokrát zahraje kapela Anatopia. V Chapeau Rouge se hraje na všech podlažích, pondělí nepondělí. Do prostředního patra můžete zajít na Chapeau Connection.

Úterý

V úterý můžete obsadit Divadelní bar v Akropoli na Žižkově, tentokrát to zde rozbalí DJ Hlava na party Urban Beatz, modří už vědí, že se kalí do rána! Brněnská Fléda zažije koncert Tatabojs

Středa

Za  týden je Štědrý den! Pokud se vás předvánoční shon netýká, vyrazte třeba na Wednights do Stormu. VE středu se zde vstup neplatí a večer vám zpříjemní Mersi, Skáčko & Azawakk. Prožíváte právě divoký firemní večírek a nechce se vám ještě domů? Retro a Roberto Chochola a Brian jsou zde pro vás! 

Čtvrtek

Ve čtvrtek bude křtít Android Asteroid v Lucerna Music Baru nové CD a řekněme si, že tahle kapela je náramně činná! V Radosti opět FX Bounce, tentokrát s podtitulem From Australia to Prague. Hraje totiž DJ Australian až z daleké Brisbaine. 

Pátek

Poslední pátek před vánocemi je tady! Pojďte si poslední letošní pátek užít třeba do Stormu na LIR X-Mass party, hraje český LIR výkvět, tedy Suki, Philip TBC, Bifidus Aktiv a další. V Roxy si můžete zatrsat na Modestep, nebudete ochuzeni ani o zpěváka! Máte chuť na halovku? Vydejte se na Magnetic Festival do Letňan. Brňáci, co milují drumandbass, nesmí chybět na Flédě na akci, kde zahrají A.Skillz. V Ďábelské Huti v Liberci dostane tančící do varu Chris Davies

Sobota

Milujete electro? Pak rouhozdně neopomeňte party s Far Too Loud ve Stormu. V Roxy se bude prezentovat slovenská tech housová scéna na Moonriser. Pěkně tvrdé tekno zazní v Cover Place na Acid X Mass Raving. Výtržníci Rytmus, Separ, Momo a Ektor budou hosty klubu Sasazu. V ostravském Fabricu můžete navštívit party Evolution Special, zahraje N-Rico, Martin Gredner a Thomas Coastline. Na gymplácké akci GJPárty VII : Christmas Edition se můžete vytančit v poděbradském klubu Netopýr. Těšínský klub Bagsy zve na Winter hip hop night.

Neděle

Poslední komentáře