Zpět

Párty tip na týden 15.7. - 21.7.



Příští týden se k nám řítí hned několik hvězd. Konají se totiž velké festivaly, takže se můžete těšit třeba na Bonoba, Erica Prydze, nebo The Knife. A pokud si budete chtít užít skutečně klubové prostředí, můžete vyrazit třeba na Marca Baileyho!

Pondělí

Pondělní program v klubech se příliš nemění, takže vás můžeme pozvat třeba do Roxy na Free Mondays, tentokrát s Selecto & Komandante. Dále se nabízí Chapeau Connection v Chapeau Rouge, kde vystoupí DJs Fatte a Zerwox. A Fléda zve tradičně na Free DNB Monday. Hrají Yardel,Casper, Birg a El_Waca.

Úterý

Řekněme si po pravdě, v úterý se toho skutečně příliš neději. Doporučit vám můžeme třeba Club Mint V Duplexu s Andy Roadem a Maciem. Anebo se vydejte do klubu Aloha na Special Tuesday Fizzy Night, zahrají vám Dj Martin, Blizard, Zajíc.

Středa

Ve středu vás může nalákat třeba party Happy Wednesday v Retru, na které vystupují DJane Mejsi & Yan Dark. Klub Chapeau Rouge vás zve na party Boogie, na které se bude hrát na všech patrech, a to dubstep, house a funky. Klub Mefisto v Plzni pořádá party Infernal Dancefloor, kde hraje DJ Izzy. House a electro se bude pouštět v brněnském klubu No stress na party Summer Warm up night.

Čtvrtek

Čtvrtek je přece jenom na akce bohatější. Koná se například koncert hvězdné Keshy, a to v pražském klubu Sasazu. Roxy pořádá party Rave-up s DJs Bodie Raw a Jose Madeira. V Radosti FX opět zazní díky party FX Bounce hip hop. V Ostravě začíná velmi zajímavý festival Colours of Ostrava, který vm přináší Bonoba, The Knife a mnohé další. Klub Mighty velbloud v Českých Budějovicích zve na warm up na festival Mighty Sounds.

Pátek

V pátek je skutečně z čeho vybírat. Zajděte třeba do klubu Roxy na Flow s DJs Romanem Raiem a Fatty M. DJ Marco Bailey poctí svou návštěvou klub Yes! V Duplexu se koná noc Ministry of Sound, kde hraje třeba Raffael dela Rue. Buddha Bar opět ožije taneční muzikou - koná se zde party, na které zahraje Lumierre, Schwa a mnozí další. V Retru budou slavit narozky dva naši známí DJs - navštívit můžete akci Exclusive Bon Finix & Tripmain B-Day Session Party. Brněnská Fléda pořádá opět Quattro, hrát budou DJs Milan Kroutil, Ecco Rox, Ivka, Kema a navrátilec Peter Pea. Galaxy Hrdly přivítají hiphopové DJs na akci Hip Hop beat to beat vol.8 GIBON křest alba 13.

Sobota

V sobotu to v Incheba Aréně rozjede Eric Prydz. Pokud budete chtít strávit tancem prosluněné odpoledne, zajděte do Staré kuželkárny vedle Vyšehradu, kde se koná Deep House Session vol. 37! A bacha jistá nejmenovaná šéfka těchto stránek zde bude slavit narozky! Sasazu přivítá akci I LOVE RnB MUSIC. Na jezeře v Poděbradech se bude tančit na ska a punk na festivalu Barvy léta. Další open air, tenokrát striktně taneční, se uskuteční na Príglu, neboli brněnské přehradě - jde o akci Prigl Electronic Open Air. Klub Gogo ve Znojmě přináší party Garage Festival Afterparty. Music club Emco v Ústí přivítá všecvhny fanoušky Depeche Mode na Depeche Mode party.

Neděle

Pokud nebudete chtít v neděli vyloženě kalit, ale chtěli byste něco zajímavého zažít, zajděte na Flédu, kde se koná Blešák! Nakoupíte, prodáte, potkáte známé a ještě si můžete dát drink!

Připravila: mia

Poslední komentáře