Zpět

Párty tip na týden 16. 5. - 22. 5. 2011



Pondělí

Minulý týden začal zlehka. Ve středu začalo přituhovat a o víkendu se zábava rozproudila opravdu naplno. Páteční Mecca, Sasazu i Studio 54 opravdu stály za to, takže jsme v sobotu po pařícím maratonu raději zůstali na lůžku. V terénu jsme však měli informátory a ti si rozhodně nestěžovali! A abyste měli usnadněnou práci s výběrem akcí na tento tBlue Light Tonite?ýden, nachystali jsme pro vás jako obvykle další party tip:

Úterý

Pondělí můžete strávit v příjemném prostředí centra současného umění DOX. K vidění tam bude fotografická výstava Blue Light Tonite? (neboli „Dnes večer v Blue Lightu?“), která doplňuje vydání publikace obsahující 57 uměleckých snímků z prostředí pražského baru Blue Light (otevřeno od 10:00 do 18:00). Výstava představuje 24 z těchto fotografií, které precizně dokumentují magickou atmosféru baru na Malé Straně, v jehož hnědé malbě stěn a kleneb jsou vyškrábána jména návštěvníků uplynulých dvou desetiletí.

Středa

Úterý je tentokrát nějaké slabé a tak doporučíme raději středu v pražském Crossu, kde se představí populární reggae kapela Švihadlo. Všichni rastamani na značky! Pokud jste v Praze a tenhle hudební styl vás moc neoslovuje, skočte si zatrsat do Meccy. Jako každou středu je to zdarma! Čtvrtek věnujeme brněnským, kteří si mohou jít „dáchnout“ třeba do music clubu se zajímavým jménem [mju:z]. Název akce Oldies but Goldies asi hovoří sám za sebe…

Čtvrtek

---

Pátek

V pKonec světa ve Venue?átek nastane den, na který mnozí proroci čekají celý život. Bude totiž Konec světa! Ten nastane v pražském klubu Venue (bývalý Kostel) a zahrají vám k němu například DJ Marinos Caswell nebo DJ Mike Frost. Těšit se můžete taky na sličné hostesky (nahoře bez), bodypainting nebo ohňostroj. A abychom nezapomněli, během večera pořadatelé mezi návštěvníky rozfoukají 10 000 Kč! Tak chytejte!

Sobota

Kdyby náhodou svět nezanikl, napíšeme raději i típek na sobotní večer – jen pro jistotu. V Praze nás nejvíc zaujala asi Mecca se svou akcí Glow. Mělo by jít o akci plnou slunečních brýlí, tak jsme docela zvědavi, co se z toho vyklube. Ani line-up totiž nevypadá marně. Mezinárodně působící DJ Castor a DJ Chris 93 v závěsu s populárním pražským DJem Maciem. Normálně bychom vám samozřejmě doporučili také Sasazu a Boba Sinclaira. Ten však své vystoupení zrušil a tak klub pořádá alespoň noc pojmenovanou podle názvu jednoho jeho tracku.  Zde malá nápověda:

Neděle

Poslední komentáře