Zpět

Party tip na týden 16.1.2012 - 22.1.2012



Není důvod, proč byste měli právě v lednu přestat pařit! I třetí lednový týden přináší pořádnou porci tanečních akcí všech možných stylů – od hip hopu přes house po jungle. Pokud jste nevyrazili někam na hory, jistě vám nabídka vyjde vstříc. V naší upoutávce nechybějí velké taneční akce, ale i mejdany v menších klubech. Pařit můžete každý den v týdnu, pokud to ovšem zvládnete. Tady jsou naše tipy pro každý den.

Pondělí

Pondělí je ve znamení akcí, které jsou zdarma a mají ve svém názvu anglické slovo Free. Pokud se pohybujete v Praze, můžete zajít na dlouhá léta pořádanou akci Free Mondays v ROXY, tentokrát s podtitutlem In Pure Rhytm. Kdo na sem někdy v pondělí zavítal, že tyto mejdany skutečně hončí až k ránu a celou noc je zde stále plno. Vyhrávat vám budou dýdžejové  Rescue, Box a Soda, vrtět se zde tedy budete do housových rytmů. To v Chapeau Rouge proběhne Freestyle Mondays Openmic, pravidelná freestylová noc. Free DNB Monday se jmenuje  pondělní akce v brněnské Flédě, takže je jasné, že se ponese v duchu zlámaných beatů. Pouštět desky bude Sayko, Spool  a Johnes.

Úterý

V úterý budou mít žně všichni nositele rovných kšiltů a milovníci hiphopu. Konat se bude totiž velká akce, která jsou zasvěceny rapu a hip hopu. Na hip hop můžete zajít do Lucerna Music Baru na koncert CALI TO DETROIT BOOMBOX, kde vystoupí živě Guilty Simpson (Stones Throw, USA), M.E.D. (Stones Throw, USA) a jako dýdžejs Pufaz, Peca One a C.Monts. V Abstraktu nás čeká úterní night s názvem DEEP MINIMAL SESSION, kde se toho dnes ujme DJ Petr K. A co třeba Yes! Club ? No jo, tam bude taky klasika ! Klasika v podobě pravidelného večera SPOTLIGHT JAM, kde svůj hudební um předvede Dj Black Jesus,  Tony Mofyah a taky spešl guest.

Středa

Ve středu se týden láme a do víkendu je to jenom krok. Jako první tě zveme do KU baru na DOKLUBU.CZ  INSOMNIA NIGHT, kde si opět za mixák stoupne DJ Mylo. Je to jeho noc a tentokrát si k sobě vybral DJe Kifliho. To v ROXY se dnes děje DEPARTURE !!!!! Dan Bárta & Illustratosphere. Tohle není vyloženě taneční akce, ale doporučujeme i tak, protože on je Dan prostě dobrej :) No a nebo zajdi do YES! Clubu na PURE WEDNESDAYS . Kdo jsi z Brna, vyraž na Flédu, kde na akci Gravity Zezula Party, kde se nejprve budete moci pokochat výstavou a poté si zatančit. Do dalšího brněnského klubu Perpetuum si můžete zajít na DNB night, kde vám zlomené rytmy zahrají dýdžejs Rybizzz, Bonax, Maly ze Slovenska, Crashman a Dizztrickt. Pokud vás láká house, vyražte do brněnského Tabarinu na Mekki Martins House night.

Čtvrtek

Kdo je z Brna a kalí naplno, tak ví, že ve čtrtek se vždy začíná v Perpetuu. Tento čtvrtek se zde můžete těšit na dýdžeje Hydrophonic, Nois, Ivka, Jean Hllavinho, Dave Legato a akci Maximal. Jestliže se budete pohybovat v Praze a budete mít chuť na pravou hip hopovou párty, vyrazte do klubu Radost FX na klasickou akci FX Bounce! V Roxy na akci  LOUNGE PARTY in Kick da Night bude hrát dýdžej Bon Finix. V Chapeau Rouge je dnes pravidelná akce pod jménem LABORATORY. Dnes bude pod taktovkou DJ´s : Michal Pesina, Slick & Jean Luc a v neposlední řadě Slepy!  Pokud budete chtít poslouchat taneční hudbu v malém, útulném a nekuřáckém prostředí, nabídneme vám akci Může beat? v O2 baru v Praze a dýdžeje Wil-ma a Holy Jaye.

Pátek

Pátek mejdanů je svátek a široká nabídka klubů tomu také odpovídá. Pokud se budete pohybovat v okolí Hradčan u Tišnova, můžete zajít do klubu 007 na akci All in s dýdžeji Boss, K.Sandra, Mark Smith + JR, Dazy, Wolf a Pete Ripe. Těšit se tedy můžete na odrůdy techna. V pražském klubu Chapeau Rouge slaví narozeniny dýdžej Subgate, gratulovat mu bude z dýdžejů Sean Miller (Viva Music, Canada), Slavoc (SK), Subgate, Manio, Nkyp, Marty Fish, Finidi, Schwing, Mersi, C-Monts & Acme, Scaffer & Mach.all & Maro & Trusty). Pokud si chcete zavzpomínat, jak se kdysi hrálo na prvních párty, zajděte do Radosti na akci REMEMBER HOUSE s NÁMI MILOVANÝMI DJ´s  Bidlem, loutkou a Lucasem Hulanem! Nevím, jak ty, ale my tam asi budem ;). Pokud chcete vyzkoušet zcela novou párty, zajděte se mrknout do oblíbeného párty prostoru Druhé patro, kde startuje první noc zcela nové párty BOOGIE DOWN NITE! Fanoušci jungle ze Zlína a okolí se jistě vypraví do klubu Golem, kde vystoupí kromě jiných slovenský dýdžej a producent B-Komplex. Na jungle si můžete také zajít do pražské Roxy, kde v rámci noci Bush vystoupí S.P.Y s MC LowQui, Ghonzales & Akira B2B feat. MC Lindee a Im Cyber. Případně na brněnskou Flédu, kde se koná párty Vendeta s dýdžeji L Plus s MC Coppa a Pohon DJs.

Sobota

Pokud nemáte stále ještě dost, anebo jste si velké kalení naplánovali až na sobotu, můžete vyrazit na následující akce. Dýdžejka Ladida si momentálně užívá hlavně maminkovských starostí a hraje již méně. Právě v sobotu tak máte šanci ji opět zažít na akci Flow Roxy spolu s Romanem Raiem a Fatty M. Jste fanoušci  Depeche Mode? Pak byste jistě neměli chybět v pražském klubu Matrix, kde se bude konat Depeche Mode Revival & Ultra party. V Chapeau Rouge se pro změnu sejdou milovníci hip hopu na pravidelnou párty Bounce! Bounce! Zde zahrají Kay & Tvzex vs. Special secret DJs crew a Ed Bass. Zajímavou akci v rytmu rnb zažijete v Radosti, kde vystoupí Henry D & guest (live) feat. DJ Pyel, Tereza Černochová, Vilsy, Rico, Big J, Ama aka 12Play. V Brně můžete tancovat v Perpetuu na dýdžeje Hectora na party Escape, anebo třeba na dýžeje Pavla Bidla v Mersey. Tančit se bude i v Liberci, kam si můžete do klubu Experiment zajet na party NIGHTWALKING @ EXPERIMENT!, na které budou hrát k tanci i poslechu dýdžejovéLUCAS HULAN (Nightphunk, Roxy Prague) a VASQUEZ & PAVEL FAKTOR.

Neděle

Že vám akce za celý týden nestačili a chcete tančit i v neděli? V Praze můžete skočit do Chapeau Rouge na akci Keep it Deep s dýdžejiSebastian Davidson a Alex K & Alexi, hrát se bude house. Ve znamení chilloutu se nesou Chillout sundays v pražském KU baru. Hrát vám bude DJ Steeri.

 

Mia

Poslední komentáře