Zpět

Party tip na týden 16.3. - 22.3.



Tento týden můžeme konečně oslavit první jarní den, kterému by mělo fandit i počasí. Podívejte se, kde můžete příchod jara oslavit! 

Pondělí

V pondělí se můžete zúčastnit zajímavého koncertu - v Lucerna Music Baru zahraje rapper Stalley. V Crossu proběhne Q59 virtual sound system night.

Úterý

V klubu Akropolis se uskuteční oslava svátku svatého Patrika. Na Fléda bude koncertovat londýnská kapela Archive

Středa

Klub Storm zve na Wednights se vstupem grátis, zahraje Schooler. V klubu Paradox bude hrát DJ Marotha. Hradecký klub Level pořádá studentskou party Gaudeamus alkotour.

Čtvrtek

Máte rádi ska? Zajděte do Lucerna Music Baru na koncert Polemic. Do klubu Radost FX můžete jako každý čtvrtek dorazit na party FX Bounce tentokrát se speciálním hostem DJ Sai z Londýna. Perpetuum zve na vykopnutí víkendu na party Kick s DJs Andy Smithem, Ivkou a Nelou.  

Pátek

Ve Stormu se koná party s Black Sun Empire. V Roxy bude kralovat Henry Saiz. V klubu Magnum se pořádá party TechnoAnimals. Brněnská Fléda zve na Electro Swing Fever. Táborský Kotnov nabízí party Techno House Lovers. Klub Papírna v Plzni si pozval  Loutku s Bidlem na Nonnplusultra House Night.

Sobota

V klubu Storm můžete oslavit první jarní den s Schizoid Bears. Brněnský klub Fledermauser, dnes všem známý spíše jako Fléda, bude hostit nový večírek Mauserhaus. Plzeňský Pantheon pozval Kontrafakt.

Neděle

V klubu Akropolis proběhne party Time2Smile.

Připravila: mia

Poslední komentáře