Zpět

Párty tip na týden 16.6. - 22.6.



Příští týden se v Praze uskuteční první festival, United Islands, na který se složili samotní diváci. Kromě toho k nám zavítá třeba hiphopový mistr KRS-ONE, nebo můžete zajet na festival do Svojšic. Anebo třeba pouze posedět na nové zahrádce ve Stormu a vyzkoušet nějakou tu lahůdku z grilu.

Pondělí

Na Los Tekkenos v klubu Cross tentokrát vystoupí soundsystem NSK. V Roxy na Free Mondays zahraje samotný Gavyn Mitchel z Velké Británie a z Ministry of Sound! V Lucerba Music Baru budou koncertovat Little Barrie. Na pražské Náplavce vystoupí Kato. Vstup je zdarma.

Úterý

V Roxy vystoupí v úterý rapper KRS-ONE. Do klubu Upgrade vás pozveme na deephousovou a techhousovou akci The Lazy Slut, hraje Mr. Risto.V novém klubu pod širým nebem Containall se koná akce Velká Sýrová nakládačka, tedy soutěž o nejlepší nakládaný hermelín, vyhrávat k ní bude DJ David Štěrbáček z Radia 1.

Středa

Středa patří v klubu Storm electroswingu, koná se zde Electroswing Wednights, kde vás tento tanec i naučí!V Roxy si lze zatančit na akci Enjoy House s DJ Maniem a Subgatem. V Lucerna Music Baru zahrají Soulfly. Liberecký Experiment pořádá akci Chicago House Night, hrají Otik von Hell, Farrelly a Enkeli. Českobudějovický klub Mighty Velbloud nabízí gay party Pinkout.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se v celé řadě pražských klubů koná klubová noc festivalu United Islands, program je různý. V Crossu můžete navštívit koncert dubového krále Jah Shaka a Dub Turbulance. V mladoboleslavském klubu U Turn zahraje Xaviér Baumaxa. Olomoucký klub Varna zve na DJ Sly a Československou sociální party.

Pátek

V pátek se koná festival Svojšice, v Praze pak United Islands. Ve Stormu se koná LIR Factory Stage Warm Up s The Upbeats. Lemond Light up the party pořádá kralupský klub Kraloup. Brněnské Mersey láká na akci Darkside - End of School, na které můžete tančit v rytmu dubstepu. Hiphopový koncert Paulie Garanda a Kennyho Rougha můžete navštívit v táborském klubu Kotnov. DJ Tomcat zahraje v kolínském klubu Staré Lázně. Electro Swingový karneval vás může přilákat do kladenského klubu Týt.

Sobota

Pokud vám kalba v pátek nestačila, zajděte v sobotu třeba do klubu Storm na Hoofbeats on Tour, hrají hoši z Animal Experiment. V Movies se koná party Face. Akci pořádá také Ateliér, jde o party Call it techno! V klubu Insomnia vás chceme upozornit na party fullHOUSE. Michael Burian a Djane Lucia budou ovládat gramce v plzeňském Pantheonu. DJ Brian navštíví brněnský klub Caribik. Mácháč Club Tour pořádá klub Neprakta, na tento festival se můžete těšit za přítomnosti DJs Bon Finixe a dalších.

Neděle

Pokud budete mít chuť na taneční muziku i v neděli, zajděten do Duplexu na Formatic on Rooftop. Hrají KIFLI, Mylo, Finidi, Tokátko a Subgate, vstup se neplatí.

Připravila: mia

Poslední komentáře