Zpět

Párty tip na týden 16.7. - 22.7.



I další prázdninový týden můžete vybírat mezi návštěvou klubu, nebo festivalu. Kluby rozhodně nepolevují a konají se v nich jak noci premiérové tak i ty zavedené. Vyberte si sami!

Pondělí

V pondělí vám pochopitelně doporučíme mejdan až do rána - Free Mondays v Roxy, kde bude tentokrát hrát E-LITE, Kmin, CJ Fox, Psycho, Danno a Peter Costa. Na Freestyle Mondays si pro změnu můžete zajít do Chapeau Rouge, hrát se bude hip hop a příbuzné žánry a účinkovat budou Kodex, Sounday, MC Metoděj, MC Dozer a Flowe. A konečně na Free DNB Monday můžete tancovat na brněnské Flédě.

Úterý

V úterý se v klubu Cross bude konat MIGHTY SOUND AFTERPARTY, na které zahrají Rat City Riot (USA),Koffin Kats (USA), The Rifffs (MAL), X Zone, na reggae  stage pak Suppafly a Peeni Walli. V klubu Kostel čili Temple se koná studentská party Student Calling, na které budou hrát MARCOS, PIERRE MARCO a Tony Angelo. Klub Event v Hradci nabízí akci Energy Summer Hits Only, kterou vás provede dýdžej Partyboy.

Středa

Veselé party, na které se hraje dancehall se dočkáte v klubu Lávka. Na party Good Vibration zahraje dýdžej SCARFACE a holky vstup neplatí. Summer Soulgasm s DJ Rockstarem se bude konat v klubu Theatro. Hip hop a beaty z gheta se budou hrát na pískovně - v klubu Free-d-bar v Mlékojedech na akci s BREAK VISION DEEJAYS. Tančit se bude ve znojemském klubu Gogo na akci FunGes Mixes.

Čtvrtek

Ve čtvrtek se můžete jít osvěžit k vodě - tedy do klubu U bukanýra, který se nachází na lodi. Tentokrát se zde bude hrát From DNB to house, hrát bude dýdžej 2K. Party New&free pořádá klub Matrix, zahraje The Reds a Voltavox. Zlínský klubDJLab jede přes celé léto velmi slušně a nezahálí ani ve čtvrtek, kdy pořádají LADIES NIGHT x DUBSTEP.

Pátek

Pokud budete chtít v pátek zaplněný a roztancovaný klub, zajděte do rna Flow do Roxy, hrát bude osvědčená dvojka Fatty M a Roman Rai, což je záruka rukou nad hlavou! Na party Mamma Mia I. můžete skočit do Misch masche. Do klubu Duplex můžete vyrazit na party I love You, hrát budou Pietri, DJ Vasco a DJ Dark. LADIES NIGHT se odehraje v táborském klubu Kotnov. MOULIN ROUGE NIGHT můžete zažít v kyjovském klubu Club 596.

Sobota

V klubuyse bude v sobotu hrát hip hop - na party WE ARE MUSIC! zahraje dýdžej BLACK JESU, RAWAL, TONY MOFYAH, HENRY D FEAT. HI DEF v živé show. Na to nejlepší z RNB, HipHop, Dancehall a House - na party Soultrain Weekender můžete zajít tradičně do Radosti. Hned dva warm upy na skvělý festival Mácháč můžete prožít v sobotu. První z nich Warm Up Mácháč 2012 se koná v plzeňském klubu Watt, další pak MACHÁČ 2012 WARM UP v klubu Luxor F.T.C. v České Lípě.

Neděle

A kam v neděli? Třeba na DANCE MUSIC SET do klubu Zlatý strom! Hrát bude dýdžej Lewis a vstup se neplatí.

Připravila: mia

Poslední komentáře