Zpět

Párty tip na týden 18. 4. - 24. 4. 2011



Minulý týden jsme se mohli přesvědčit, že zima po odehraném turné ještě neřekla poslední slovo. Se vší parádou se vrátila na stage a poslala nám ještě jeden přídavek v podobně mrazivého death metalu, někde dokonce včetně pódiové show. Doufám ale, že to byl skutečně poslední šlágr zimy a teď už si budeme užívat jenom příjemné jarní, potažmo letní teploty, nosit čím dál tím méně oblečení a hlavně se budeme neustále usmívat a těšit se na další akci, kterou vám doporučí - jak jinak než - doklubu.cz crew ;)

Pondělí

Už od začátku letošního roku jsou pondělky v brněnské Flédě zasvěceny drum’n’bassu. Nebude tomu jinak ani tentokrát a proto přicházíme s nabídkou kvalitního „drumbácu“ pro všechny, kteří neví co s pondělním večerem v brněnské metropoli. Sluší se doplnit, že akce je free a za gramci se představí DJ’s: HRR.NEC, X.MORPH, YAK, ROMITRONIC a další.

Úterý

Onehdy jsem se zařekl, že pokud uslyším píseň Apologize ještě jednou, dobrovolně si nechám odstranit oba ušní bubínky, kovadlinku, kladívko a třmínek. Přesto však rozumím tomu, proč má americká formace One Republic zástupy fanoušků po celém světě, Českou republiku nevyjímaje. A právě fanoušci ze středu Evropy by rozhodně neměli v úterý 19. dubna chybět v pražském klubu SaSaZu, kde vystoupí tahle pětice z Colorado Springs. Úterní koncert One Republic bude zároveň zahřívacím kolem pro blížící se první ročník Prague City Festivalu.

Středa

Středa nabídne v experimentálním prostoru klubu Atlantik v Ostravě velice zajímavý dokument. Lieber Fidel - Maritas Geschichte je o životě Marity Lorenz a můžeš si být jistá, že její život je skutečně zajímavý a rozhodně se bude na co dívat, i když ti její jméno možná nic neřekne.

Čtvrtek

Brno je centrum znalostních soutěží, o tom není pochyb! Nejen že se odsud vysílá legendární televizní soutěž AZ Kvíz, ale dokonce tu najdeš jeden naprostý unikát - hospodský kvíz! Pokud si chceš zasoutěžit neměl bys chybět ve čtvrtek 21. dubna v brněnském klubu Wash. Čeká tě 51. otázek, které prověří tvé znalosti a všeobecný přehled.

Pátek

Pátek tentokrát strávíme v libereckém A-klubu, kde pofrčí „díza“ let minulých pod dohledem DJe Hroudy. Z Liberce se přesunem do Tábora, kde pro změnu strávíme sobotu. Luxusní pátry z Prahy Meccamix Tour 2011 totiž vyrazila na turné po luxusních českých klubech! A právě  v sobotu 23. dubna si udělá zastávku v táborském klubu Kotnov. Chybět nebudou ani DJ‘s: Carl Lope, Martin Frank a  Michael Hejč.

Sobota

No a pokud by ses chtěl zrychtovat i v něděli, není problém. Doklubu.cz doporučuje vyrazit do brněnského XXL na akci nazvanozu  F***ME IM DRUNK (Trancefusion WarmUP). Zahrají DJ’s : Dave Terry, Nesquick, Bon Finix, Andy Smitth a Petr Helisek.

Neděle

Poslední komentáře