Zpět

Party tip na týden 18. 7. - 24. 7. 2011



Party tip na tento týden ti přinášíme přímo z pražské Štvanice, kde o weekendu proběhl 17. Ročník největšího Středoevropského skateboardového kontestu Mystic Skate Cup 2011.

Pondělí

Pokud budeš trávit pondělí u Máchova jezera nebo budeš mít cestu kolem, určitě se stav v Blue Baru v Doksech na houseovém večírku, o který se postará DJ Réva.

Úterý

O weekendu se u Tábora konal další ročník Mighty Sounds festivalu. Určitě si proto nenech ujít také jeho after párty v pražském Cross Clubu, kam budou mít všichni naštevníci festivalu vstup zdarma! Ostatní zaplatí sedm pětek, což se ale určitě vyplatí, vzhledem k tomu, že na podiu se vystřídají, kromě mělnické formace Cirguz,  americké partičky Rat City Riot a Angel City Outcast.

Středa

Uprostřed týdne navštiv pražský klub Infinity, kde zahraje DJ Pete-K mix house, trancu a techna.

Čtvrtek

Jestli se chceš naučit míchat Mojito od špičkových světových barmanů, neměl bys chybět na Havana Club Mojito tour v pražských Žlutých Lázních. Jedním z nich bude například finalista Havana Club Grand Prix Carlos Gonzales.

Pátek

DJs Mylo, Raffael De La Rue a Yaroush to je line-up páteční párty v pražské Mecce. Vstupné je zadax, stejně jako všechny páteční akce po dobu prázdnin.

Sobota

Už v pátek začíná v Pískovně Oplatil u Pardubic, 4. ročník d’n’b festivalu Let It Roll. Kromě DJe Drymana, se můžete těšit na celou řadu dalších jmen.

Neděle

Klasicky pohodová akce na poslední den v týdnu, bude opět ve Žlutých Lázních, kde zahraje kapela Fiakr spoustu nádherných staročeských písniček.

Poslední komentáře