Zpět

Párty tip na týden 19.5. - 26.5.



Příští týden by mělo konečně zavládnout slunečné a teplé jarní počasí. Půjdete raději někam do přírody, či na zahrádku, nebo chcete zažít nějakou dobrou akci v klubu? Zde jsou naše tipy pro předposlední květnový týden!

Pondělí

V pondělí zajděte na tradiční Free Mondays do Roxy, tentokrát jde o Warm up na festival Festia, takže budou hrát DJs již od začátku. Těšit se můžete na jména jako Subgate, Venatio, Marty Fish, Peet Sanders, Ronica, Enrico, KIFLI, Mylo, nebo Marty Fish. Dále bychom vás rádi upozornili na akci Los Tekkenos, kde se bude hrát na obou stagích!

Úterý

V Duplexu se koná akce Nation2Nation, s podtitulem Farewell party. V Akropoli se koná Prague Soul Dance Club, za gramce se postaví Romeo Green.

Středa

Electroswing se valí do Stormu! Právě ve středu se zde bude hrát na akci Electroswing Wednights! Magnum hledá Superstár! Právě v tomto klubu se totiž ve středu budou hledat nové pěvecké talenty. Chapeau Rouge nabízí skvělou možnost k tanci na Colorful House, hraje Dan Cooley. Lets party, nabádá vás ve středu českobudějovický Paradox. Na akci Disko disko, kde se bude hrát house, můžete zajít do klubu Bocca v Olomouci.

Čtvrtek

Ve čtvrtek bude koncertovat v Lucerna Music Baru Orion a Mike Trafik. FX Bounce je čtvrteční klasikou v Radosti FX, tentokrát s tanečním vystoupením skupiny XStyle. Olomoucká Varna si na čtvrtek připravila večírek Československá social party s DJ Sly. Hradecký Level vás zce na Singles party, kde se mohou nezadaní seznámit!

Pátek

enhle pátek je akcemi přímo nabitý! Kam vás pozveme? Třeba na akci Hollywood Old Time do klubu Movies na Letné. V klubu Storm se koná Rezonance, kde se bude hrát hard style. V klubu Roxy se pořádá akce Just Music s Pavlem Bidlem, Lumierem a Fatty M. DJ Whoo Kid z USA uvede do varu fanoušky hiphopu v Radosti FX. V brněnské Flédě vystoupí Mob Tactics na akci Vendeta. V 7.nebi zahraje Lucca a Orbith. Jihlavský klub Xanadu přivítá na akci Xanadu In door fest DJ Michaela Buriana. Music club Wings ve Svitavách zažije akci Lemond Light up the party. Marpo vystoupí v klubu Refresh v Turnově.

Sobota

Máte v sobotu chuť na prima dnb akci? Pak vám doporučíme Storm a akci Twisted s Ridem a dalšími. Parasol Night se koná v klubu Movies. Na Five Black Party vás láká Roxy, hraje třeba Subgate nebo Míša Salačová. Akce Let´s party se koná v plzeňském Panteonu. Kutnohorský Planet pořádá akci Make some Noise, kde budou pořádný rámus vyluzovat DJs Andy Road a Marco. Minimal se bude hrát v brněnském Perpetuu na akci Indigo.

Neděle

Pokud budete mít chuť na tanec i v neděli, zajděte na akci Housemania do Malé scény paláce Akropolis.

Připravila: mia

Poslední komentáře