Zpět

Párty tip na týden 1.7. - 7.7.



Prázdniny jsou tady! A s nimi také slunce, voda a pochopitelně open airy a festivaly. Proto vás v našem party tipu nepozveme jen do klubů, které přes prázdniny poněkud omezují svou činnost, ale také za tancem pod hvězdami. Věřte, že je z čeho vybírat. Tak si to léto a prázdniny pěkně užijte!

Pondělí

Roxy jede i přes prázdniny a v pondělí servíruje tradičně Free Mondays tentokrát zahrají Selecto & Komandante, Jacomo Nemessi, Martin Benitez a Mara Nemessi. Do Chapeau Rouge se v pondělí také vstup neplatí, koná se zde Chapeau Connection s DJ Goldstarem. Lucerna Music Bar přes léto také omezuje provoz, na poslední velký koncert můžete v pondělí - hrát bude Neurosis.

Úterý

V úterý by mělo nastat pěkné počasí - na terase v klubu Duplex so ho jistě užijete skvěle! Tancovat můžete na akci Mint, na které zahraje Macio a Andy Road. Do Roxy můžete zajít na akci Tunesday, house a podobné odnože taneční hudby bude servírovat DJ Biodan. V klubu Mirage na Vinohradech vám bude hrát DJ Rafael Kosmos, půjde o elektro. V Hradci Králové začíná první větší festival - Rock for People s nepřeberným množstvím účinkujících.

Středa

Ve středu je do Duplexu vstup grátis, na party Free Wednesdays zahrají Pierre Marco a Toni Glide. V Černé ovci se pořádá Vrtulníkova Radio Show. Chapeau Rouge nabízí Dubstep Wednesday s DJs Hlavou a Richem. V klubu Doma v Ústí se koná Student Day s hip hopem.

Čtvrtek

V pátek je státní svátek, takže můžete už ve čtvrtek pařit bez obav. Zajděte třeba do klubu Retro na známou trojici DJs Lafayette, Roberto & Yan Dark. Na deep house v podání DJ Collina si skočte do klubu Mirage na Smíchově. Tančit můžete i v Chapeau Rouge na Club Bizzare. Zajímavý festival se koná v Ostravě - v areálu Dolní Vítkovice se koná festival Beats for Love s zahraničními hvězdami Olavem Basoski a Matrixem a Futureboundem.

Pátek

V pátek můžete pokračovat v tanci v Roxy na Party Royal s DJs John Royce, Daimic a Bodie Raw. Klub Duplex zve na Hi:5 s DJs Puresang, D Mc a dalšími. Nezahálí ani klub Cross, který pořádá akci Lost in jungle v rytmu jungle a tekkna, hrát se bude na obou stage a představí se slovenští DJs. Klub Mecca nabízí akci Summer Love s DJs Marty Crow a Junior Janem.

Sobota

V sobotu se v Roxy koná party Shake it s E-Lite a mnoha dalšími DJs. Velkou akci zažijete v Žlutých lázních - na The Sound Of The Netherlands vystoupí celá řada DJs. Warm Up Mácháč s LayDee Jane můžete navštívit na Letním parketu Relax Prasek v Novém Bydžově. Klub Galaxy Hrdly pořádá uvítací prázdninovou party Welcome to Holidays.

Neděle

Pokud nebudete mít po prodlouženém víkendu tancování dost, zajděte do Roxy na Sundance.

Připravila: mia

Poslední komentáře