Zpět

Párty tip na týden 2. 5. - 8. 5. 2011



Pondělí

Tak schválně – kolik z vás každou neděli trpí bolehlavem a v duchu si říká, že končí s pitím?
Vy? Vy také? Nezoufejte, jsme na tom stejně. Výjimka nenastala ani tentokrát. Po zahřívacím pátku jsme neodolali vydařené Trancefusion Magic v pražských Holešovicích a teď znaveně pečujeme o vlastní opičku. No co, odpočineme si v důchodu. Teď se raději podívejme na to, co nás čeká v nadcházejícím týdnu.

Úterý

Akcí je v Praze dost i v pondělí a pokud nevíte co s časem, mohlo by vás zaujmout další „Free monday“ v pražském klubu Roxy. Režie se chopí stále populárnější DJské trio vystupující pod názvem Tofu Fighters & Soya Bitches. Těšit se můžete na „kombinaci prvků laciného dýdžejingu a propracovaného instrumentalismu“. Nám to moc nenapovědělo, ale známé hity se v podání tohohle uskupení údajně stávají ještě lepšími. Tak proč to nezkusit?

Pro mimopražské, konkrétně Ostraváky, je na úterý připravena jedna opravdová lahůdka. V rámci jazzového festivalu Ostrava Jazz Night totiž přijede také známý kamerunský hudebník a baskytarista Richard Bona. Jeho koncert si můžete vychutnat v divadelním sále DKMO. Jen dodáváme, že vstupné vyjde na 400 korun. Řadíte-li se mezi příznivce alternativní hudby, v Ostravě zůstaňte také ve středu. V klubu Parník totiž vystoupí kapela Mikoláše Chadimy, MCH Band. Ta spolupracuje s básníkem Ivanem Wernischem, jenž je rovněž autorem řady textů. Těšit se můžete na česky i německy zpívané skladby.

Středa

---

Čtvrtek

Milovníci a vyznavači house i taneční hudby mohou v sobotu čerství naběhnout na tradiční Studio 54 night v pražském klubu Mecca. Za DJským pultem se vystřídají Tommy Rogers, Enrico, Ronny či slovenský hudební mág Braňo.

Pátek

Sobota

Obzvláště rozjaření kaliči jsou zvaní na afterparty v legendárním Studiu 54. A kdyby vám to náhodou nestačilo, skočte si v neděli užít třeba do Silweru v Praze, kde proběhne The garden house. Zakončit týden venkovní party, která se odehraje na zahrádce? To snad nezní tak špatně. Teď jen doufat, aby nezačalo pršet.
A kdyby náhodou – znáte nějakého šamana?

Neděle

Poslední komentáře