Zpět

Párty tip na týden 20.1. - 26.1.



Příští týden se k nám chystá jedna z nejzářivějších hvězd na techno nebi - jde pochopitelně o Laurenta Garniera, který odehraje tříhodinový set v Roxy.

Pondělí

V pondělí začíná v Akropoli festival moderní hudby Spectaculare, který přinese mnoho zajímavých jmen. V klubu Lucerna Music Bar vystoupí punkové legendy Vibrators a Plexis. Fléda zve na Free DNB Monday, hrají Spool, Mushka, Poldik a Casper.

Úterý

Úterý přinese do klubu Lucerna Music Bar projekt Step Brothers - pány Alchemista a Evidence. V klubu KU Bar zahraje DJ Poeta na Black&Dance, hrát se tedy bude hip hop a rnb. V Akropoli se konají Urban Beats, hraje se dubstep, desky vybírá DJ Hlava.

Středa

Pokud budete ít ve středu chuť na DJ Trávu, zajděte na Lazy Lizzard do klubu Chapeau Rouge. Duplex nabízí středy zdarma, neboli Free Wednesdays. Klub Marley v Ostravě vás zve na Trancelation, hrát se bude pochopitelně hlavně trance. Brněnské Mersey pořádá koncert MC Firesona Buntu a lokálních zástupců, hrát se bude reggae, hip hop apod.

Čtvrtek

Právě nastal čas karnevalů, na jeden takový můžete zajít do klubu 360º Lounge Bar, kde se koná Mask Parade. Brněnské Perpetuum přivítá DJ Orbitha a hosty. Další brněnský klub Sklenick pořádá party Na tý louce skleněný. Meex Club v Olomouci nabízí Depeche Mode Party, kde se ale budou hrát i jiné spřízněné kapely.

Pátek

A máme zde velký pátek, který přináší hned tříhodinové vystoupení francouzské DJ legendy - Laurenta Garniera! Koná se pochopitelně v Roxy. Klub Storm připravil akci Party Of M´s, čeká vás pořádná nálož dubstepu! Techno se bude hrát také v klubu Cover Place, koná se zde Concrete Bunkter vol.2. Drumandbass se bude hrát v klubu Fléda na Vendetě, kam z Británie přijede Survival. Ďábelská huť v Liberci zve na Finskou noc. DJ Chris Sadler vystoupí v klubu Dolská ve Špindlu.

Sobota

Klub Storm nenabízí pouze drumandbass, ale také house, jak se o tom můžete přesvědčit na akci Next s DJ Schwa. Klub Mersey pořádá Swingový ples Žabovřesky. Na Excelence Dance Way zahraje DJ N’zym a další, vidět můžete hned několik tanečních soubojů. Dance Club U Kolji v Litomyšli zve na Sound Time. Rest a Dj Fatte @ Ty Nikdy label předvede své umění v jihlavském Soulu.

Neděle

Festival Spectacularese v neděli přesune do Bia Oko.

Připravila: mia

 

Poslední komentáře