Zpět

Party tip na týden 21. 11. - 27. 11. 2011



V posledním týdnu se nad Českem vytvořila mlha hustá tak, že by se dala krájet. Ovšem na rozdíl od Rákosníčka, většina z nás má chytré telefony, které jsou tak chytré jako my a možná ještě trochu víc, a tím pádem nemusíme cestu do klubu hledat. Pokud to totiž ještě nevíte, tak vám s velkým potěšením musím oznámit, že jsme spustili stránky doklubu.cz také pro mobilní telefony! Určitě to vyzkoušejte, je to totiž barevné, zábavné, rychlé a hlavně – i v mlze najdete cestu tam, kam chcete… respektive váš mobil vás tam dovede.

Pondělí

Party tip začneme ve velkém stylu. Navíc s ohledem na naše možnosti a mobilní verzi našich stránek se jednoduše dostaneme tam, kam potřebujeme a také zjistíme veškeré podstatné informace, jako například, že v brněnském klubu 7. Nebe proběhne párty Monday Pub, kde bude do desáté hodiny pivo, vodka, zelená, griotka a spice rum za pouhých 15 Kč. Po takové akci věřím, že se vám mobil s navigací bude určitě hodit ;)

Úterý

Venku je fakt hnusně, asi tak jako na podzim vždycky bývá, dlužno dodat, že s tím doklubu, ani mobilní verze našich stránek nic nezmůže. Máme pro vás ale tip, kde alespoň na chvíli můžete zapomenout na to kde jste a ve vašich myšlenkách, za přiměřeného použití správných bylinek, se můžete přesunout třeba na Jamajku. Pražský Lucerna music bar totiž slibuje hodně vymazlenou reggae night za účasti mladých a nadějných jmen tohoto žánrů. Těšit se může na Ziggi Recada, Jahdana Blakkamoorea, Deadly Hunta a desítku dalších jmen.

Středa

Ti z vás, kteří před čtrnácti dny navštívili premiéru snowboardového filmu The Art Of Flight v pražském Slovanském domě, vědí, že párty to byla vskutku výtečná. Kdo neměl možnost, neb bydlí, či studuje v Hradci Králové, může všechno dohnat v music baru Event, kde se chystá afterparty premiéry tohoto hodně povedeného snímku. Všem kteří budou v Ústí můžeme udělat radost alespoň tím, že v Domově vystoupí severočeský buránek Xavier Baumaxa, čili hrát bude tak nějak vlastně na domácím hřišti, že ano.

Čtvrtek

Přesně za měsíc budou Vánoce, ne že bych se na ně nějak výrazně těšil, ale uteče to jak voda a to vy víte stejně dobře jako já. Takže pokud se nechcete tlačit někde v supermarketech obklopeni vánoční výzdobou za poslechu vyčpělých vánočních hitů, měli byste s sebou hodit. Zvlášť když v SaSaZu proběhne finále Miss VŠE, čímž pádem, čtvrteční večer na nákupech také nestrávíte.

Pátek

Včera jsme si připomněli 20. výročí smrti zpěváka Freddieho Mercuryho, které by se skoro hodillo strávit v nějakém gay baru za poslechu písně Breakthru. Pokud jste ale poněkud konzervativnější, případně máte jiné sexuální zaměření, tichou vzpomínku jedné z největších hudebních legend 20. století, můžete vzdát třeba na akci v pražské Mecce, kde vystoupí Dj’s John Culter, Brian a Josh.

Sobota

V sobotu na sebe hoďte černo-bílou kostičkovanou košili, kravatu, nebo cokoliv jiného, protože tu pro vás mám dvě parádní skáčkové akce. Jedna z nich proběhne na strahovské Sedmičce, kam dorazí bostonská úderka Big D And The Kids Table, jež nedávno vydala novou desku nazvanou For the Damned, the Dumb & the Delirious. Jejich show bude předSKAkovat britská formace Random Hand. No, a ta druhá SKA párty proběhne v humpoleckém Hell Clubu, kde také svoje nové album Wanted For Cooking představí česká stálice Fast Food Orchestra, která přikvačí i s Dr. Karym a The Spankers.

Neděle

Možná si myslíte, že jsem se úplně pomát, ale když svoje nové CD křtí taková legenda jakou je Lešek Semelka, nelze to nezmínit. No možná jsem se už opravdu úplně zbláznil, ale pokud chcete poslední listopadovou neděli zažít nějaký pořádný úlet, zamiřte do Malostranské besedy, určitě na to do smrti nezapomenete ;)

Poslední komentáře