Zpět

Party tip na týden 22.1.2012 - 29.1.2012



Hurá, je zde poslední lednový týden a opět o krůček blíže k jaru! Pokud jste neuprchli na hory na prkno nebo lyže, vydejte se pěkně zahřát do některého z klubů na akce, které vám níže představujeme! Šetřete se ale jistě na pátek, kdy to bude veliké - v Praze hraje kromě jiného skvělý Popof a to dokonce live!

Pondělí

A máme tu pondělí a s ním oblíbené pondělky zdarma, na které můžete vyrazit hned do několika klubů. Zmínit prostě musíme oblíbené Free Mondays v pražském klubu Roxy - mejdan s obrovskou tradicí, kde se tancuje do rána, pondělí nepondělí! Tentokrát nesou podtitul In nightpunk a zahrají vám dýdžejové Lucas Hulan a Lumiere. Zdarma se dostanete i do klubu Yes! na akci RE:START (jak příhodné po prokaleném víkendu) s dýžeji z Yes Papa Crew. To na Flédě se se bude tančit v rytmu zlámaných beatů na akci DNB Monday.

Úterý

Pokud budete mít v úterý chuť na drink a k tomu případný tanec, zavítejte do pražského baru - klubu Alibi na dýdžeje Lordi a Tomáše Maška. Máte rádi minimal? Za těmi správnými rytmy se pak vydejte do správně rozjetého nového klubu Abstrakt na párty Deep Minimal Session s dýdžejem Petrem K.Na zajímavou akci s názvem Skapunk Battle si zajděte do pražského Crossu, na dolní stagi se bude hrát dnb. A pozor, za vstupné neutratíte ani korunu. Znáte reklamu na jistý řetězec spotřební elektroniky a šílenou skupinu hrající na elektrické spotřebiče? Pokud se vám tato norská skupina zalíbila, zavítejte na akci Hurá Torpédo (jak se skupina jmenuje) na brněnsko Flédu.

Středa

Večer a noc pro všechny zlobivé holky slibuje ve středu noc Bad girls night v pražském klubu Yes! Pokud byste to v Praze se středečním kalením kapánek přetáhli a ještě se vám zdaleka nechtělo domů, můžete si zajít na after party do Studia 54. Ve středu mohou kalit i Budějičáci. V klubu Street Beat kousek od slavného budějovického náměstí se koná akce Jazz it/ Funky. Jungle se bude hrát ve středu v brněnském klubu Perpetuum, kde se předvedou na DnB Night dýdžejové Yardel, Flea, Suez, Zaion a Birg b2b Dizztrickt.

Čtvrtek

Čtvrtek patří v pražském klubu Radost FX tradičně hip hopu a party FX Bounce! From Bratislava 2 Prague. Tentokrát tedy zahrají DJ KWÉ, DJ NOIR, DJ RAWAL spolu se svým slovenským hostem DJ Romanem Zámožným. V pražském Alibi zahraje speciální host z Řecka - dýdžej Jordi. Pokud jste milovníci psů a chcete podpořit dobrou akci a přitom si zatančit, zajděte do klubu Infinity na Žižkově na DJ Giacomo. Pokud vás láká propojení dýdžejů, živých nástrojů a pohledné MC, pak určitě zajděte do pražského klubu Yes! na akci Liquid Flights! Čtvrteční noc v brněnském Perpetuu znamená noc Maximal, tentokrát s dýdžeji Kaisersozem, Noisem, Ecco Rox, Upgrade a Rastynem, hrát se tedy bude techno.

Pátek

Pátek je skvělými akcemi přímo nabitý, posuďte sami! Pozvat vás prostě musíme na skvělého francouzského dýdžeje a producenta a skvělého remixéra Popofa, který bude ke slyšení liveještě s dalšími v klubu Yes! Do Roxy musí povinně všichni příznivci a přátele dýdžeje Trávy, který zde slaví narozeniny. Pokud milujete techno, jaké se hrálo před více jak deseti lety, nesmíte chybět v pražské Radosti FX na Remember Techno, kde po dlouhé době zazní třeba dýdžej Igor Pataky. Do skvělého táborského klubu Kotnov je možné zajít na akci Twilight. V Brně si můžete zatančit na dýdžejku Ladidu a domácího Orbitha na akci Luxury, která se koná v 7. nebi. Pořádné technisko v pěkně ostrém rytmu vás čeká v brněnském klubu Favál na akci Teknodrom vol. 9. A pokud se budete pohybovat na horách na čerstvém vzduchu, musíme vás upozornit na to, že se tento den jede Český snowboardový pohár, a to ve Špindlerově mlýně v klubu

Sobota

Pátek vám nestačil? Výborně, pojďme směle na tipy na sobotní paření! Oblíbená klubovna, klub 2. patro v Praze, nabízí zajímavou noc, kdy si to rozdají machři se štětcem v ruce a s hudebním doprovodem DJ Hlavolama a DJ Vosy. Zavítat sem můžete na akci Secret Wars Cesko 8.souboj Lazybastard vs Troy . A co se bude dít o dvě patra níž? No přece CLIMAX! Takže můžeš kolovat mezi druhým patrem a ROXY :)Pokud nechcete utratit za vstup ani korunu, zajděte do pražského klubu Yes. Koná se zde akce Yes papa zdarma. Další pražský klub Sasazu hostí akco Crossover, na které se budou míchat rytmy rnb s těmi housovými. A dívky pozor, do půlnoci máte vstup zdarma! Za vstup neutratíte ani v libereckém klubu Experiment, pokud se sem vydáte na party Experiment with Fragaton @ Andrew Matta. Ve Slaném mohou tanečníci zajít na pořádný dnb do klubu BAT Music Space na akci Touch the jungle s dýdžejim Bifidus Aktiv, Sukim a dalšími.

Neděle

A máme tu neděli, která se tradičně nese spíše v chilloutovém duchu a tomu bude odpovídat i naše nabídka. Pražský KU bar přichází právě s vyklidněnou nedělí, kterou zde můžete strávit na akci Chillout sundays. Pokud byste chtěli malinko rychlejší rytmy, zavítejte do klubu Yes!, kam mají ženy vstup zdarma na Fabulous Sunday.

Poslední komentáře